Joventut

Joventut

notícies

 • Projecte Graff'Art Lliçà d'Amunt

  Posem en marxa el projecte artístic Graff'Art

  6 d'abril de 2018

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament engeguem el projecte Graff'Art amb l'objectiu de fomentar l'art urbà al municipi, habilitant murs per pintar graffitis de manera legal i gratuïta.
   
  Tots els espais i murs que es poden pintar estan senyalitzats amb un distintiu verd i amb plaques informatives d’ús i normativa. Per tant, en tots els espais que no estiguin senyalitzats amb el símbol verd està prohibit pintar-hi.

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  3 d'abril de 2018

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, com cada any, activitats d'estiu per a infants i joves del municipi aglutinades en un casal amb activitats juvenils per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys;  i activitats esportives i de lleure per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària.

 • Assessorament Estudis

  Xerrada sobre estudis de continuïtat: Batxillerat, Formació Professional i PFI

  23 de març de 2018

  Les Regidories d’Educació i Joventut organitzem una xerrada per a joves i les seves famílies, on es parlarà dels estudis de continuïtat, és a dir, tots aquells estudis reglats que es poden cursar després de l’ESO (Educació Secundària Obligatòria): Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig i Programes de Formació i Inserció (PFI).

 • Calendari de preinscripcions curs 2016-2017

  Calendari de preinscripció i matrícula d'estudis del curs 2018-2019

  20 de març de 2018

  Ha arribar l'hora de decidir els teus estiudis, i sobre el teu futur. Des del Punt d'Informació Juvenil del Galliner t'hem donat eines per ajudar-te a decidir què vols estudiar, així com recursos digitals a l'Espai Estudis del web del Galliner. Un cop ja saps què vols estudiar, has de tenir en compte les dates de pre-inscripció i matrícula als diferents estudis.

 • Fira Guia't Vallès Oriental

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2018

  14 de març de 2018

  No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 20, 21 i 22 d'abril arriba la vuitena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès...

 • Contraband 2018

  2a edició del concurs de joves bandes de música ‘Contraband’

  12 de març de 2018

  Els divendres del mes d’abril tens una cita amb la segona edició del concurs de bandes de música amateur, el Contraband, organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius 2018 de La Regidoria de Joventut.
   
  Les actuacions dels grups participants del concurs es duran a terme, en directe, els divendres 13, 20 i 27 d’abril a partir de les 20h a l’Ateneu l’Aliança. L’entrada als concerts és gratuïta.

 • 1a edició de Postals Solidàries de Lliçà d'Amunt

  Primera iniciativa artística de Postals Solidàries

  7 de març de 2018

  L'Institut Lliçà, la Regidoria d’Educació de l'Ajuntament i els centre escolars de Lliçà d'Amunt han organitzat la 1a edició de “Postals solidàries”, un projecte de creació artística, exposició i venda de postals amb finalitat solidària.

 • Saló de l'Ensenyament

  Saló de l'Ensenyament, Saló del Màster i Saló de l'Ocupació 2018

  6 de març de 2018

  Has acabat l'ESO i estàs decidint la teva carrera acadèmica i el teu futur? Al Saló de l'Ensenyament trobaràs totes les universitats, cicles de grau mitjà i grau superior, formació professional i centres de formació complementària en un mateix espai. Aquest any serà des del dimecres 14 fins al diumenge 18 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc). Les entrades, que es poden comprar per internet el mateix dia a taquilla i al Telentrada, tenen un cost de 6€ i amb...

 • Curs AcTIC Biblioteca Ca l'Oliveres

  Curs de preparació a la prova ACTIC de nivell mitjà

  26 de febrer de 2018

  La Biblioteca Ca l’Oliveres organitza un curs de 60 hores per preparar la prova AcTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de nivell mitjà. Aquesta formació inclou 5 blocs temàtics, de 12 hores cada bloc, on es treballarà tot el temari que inclou l'exàmen de nivell mitjà de l’AcTIC.

 • Curs de Monitors/es de Lleure Setmana Santa 2018

  Curs de Monitors/es de Lleure de Setmana Santa 2018

  19 de febrer de 2018

  Si vols treure't el títol de Monitor/a d'Activitats d'Educació en el lleure ara ho pots fer directament a Lliçà d'Amunt! La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament organitzem un nou curs intensiu de monitors i monitores durant les festes de Setmana Santa dirigit a joves d'entre 18 i 30 anys.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA