Joventut

Joventut

notícies

 • Pressupostos Participatius de Joventut 2019 Lliçà d'Amunt

  Pressupostos Participatius de Joventut 2019

  26 d'octubre de 2018

  Un any més l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament elaborarem conjuntament i de manera participativa amb els i les joves a què destinem una part dels diners del pressupost de la Regidoria de Joventut, dins de la dinàmica de continuar impulsant canals de participació directa i activa entre el jovent del municipi.

 • Nit de Terror 2018 Lliçà d'Amunt

  Nit de Terror 2018: Dissabte 10 de novembre

  25 d'octubre de 2018

  El dissabte 10 de novembre Lliçà d’Amunt marxarà a dormir capficat en pànic i confusió en la nit més terrorífica de l’any. La Regidoria de Joventut organitza un any més la Nit del Terror amb joves voluntaris i voluntàries del municipi. Aquest any l’activitat es durà a terme, de 18h a 1h de la matinada, a l’Espai Municipal Can Malé, un recinte en el que anteriorment es desenvolupaven misterioses investigacions científiques.

 • Lliçà creix amb tu

  Jove, decideix com ha de ser el centre de Lliçà d'Amunt

  8 d'octubre de 2018

  L'Ajuntament i l'Institut Català del Sòl (Incasòl) estàn portant a terme un procés participatiu obert a tota la ciutadania per decidir com ha de ser el sector del centre de Lliçà d'Amunt.

 • La Juguesca Extender 2018

  Arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender 2018

  28 de setembre de 2018

  El divendres 5 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender 2018 tancarà la competició d'aquest any guanyada, per segon nay consecutiu, per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, i la presència de totes les colles.

 • PAE 2018-19

  Comencen les activitats educatives del curs 2018-19 als instituts

  20 de setembre de 2018

  Ja ha començat el nou curs escolar 2018-2019 i amb ell les activitats, xerrades i formacions als centres educatius que s'engloben dins el Programa d'Activitats Educatives (PAE) coordinat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

 • Escola d'Adults de La Vall del Tenes

  Ja pots treure't l'ESO a l'Escola de Persones Adultes

  17 de setembre de 2018

  Si duarant la teva etapa a l'institut no vas aconseguir superar l'ESO, ara a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes pots treure't el graduat en ESO per les tardes! Treure't l'ESO t'ajudarà a créixer de manera personal i laboral.
   
  Cursos de GES-1 i GES-2
  Aquests estudis permeten completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat o graduada en Educació Secundària Obligatòria (GESO) a l'Escola de Persones Adultes en horari de tarda.

 • Imatge ventall Punt Lila

  Per una Festa Major lliure d’agressions sexistes

  6 de setembre de 2018

  La Festa Major de Lliçà d'Amunt són uns dies de festa en els que tothom ha de passar-s'ho bé, on no hi caben actituds violentes i sexistes. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha creat una campanya de prevenció d'agressions sexistes per per prevenir, sensibilitzar, detectar i atendre en tot allò relatiu a les violències sexuals.
   
  Si veus que una noia està sent agredida, pregunta-li si està bé i si necessita ajuda; acompanya-la al Punt Lila situat a l'Embarraca't.

 • Bus Nocturn festa Major de Lliçà d'Amunt 2018

  A la Festa Major 2018, millor en Bus Nocturn!

  3 de setembre de 2018

  Aquesta Festa Major 2018 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves un servei de Bus Nocturn, del divendres 7 al dimarts 11 de setembre, per apropar-te als escenaris de Festa Major.

 • 24 Hores 2018

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2018

  21 d'agost de 2018

  El cap de setmana del dissabte 1 i diumenge 2 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2018, es portarà a terme la XXXIX edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • Ràdio Lliçà Joventut

  Comencen les emissions de la nova Ràdio Lliçà Jove

  24 de juliol de 2018

  Aquest mes de juliol s'ha posat en marxa una emissora de ràdio online creada per un grup de joves del municipi, un projecte sorgit dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut de l’any 2018 amb l’objectiu d’augmentar l’oferta de continguts d’entreteniment pels joves.
   
  La ‘Ràdio Lliçà Jove’ penja tots els seus programes i continguts en format podcast a la seva pàgina web amb l'intenció d'emetre, en el futur, en directe des del mateix web.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA