Joventut

Joventut

notícies

 • mg 8182

  Fatima Hajji punxarà al Muntronik Fest 2014

  3 de juliol de 2014

  La segona edició del festival de música de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el Muntronik Fest 2014, comptarà amb la Dj més internacional del nostre país Fatima Hajji com a estrella convidada. Fatima Hajji busca el seu propi so dins el Techno més dur, utilitzant mescles amb constant referències a la seva ascendència Àrab, plasmat en una gran varietat de ritmes Africans i groove per no deixar de ballar, disfrutar i somriure.

 • Nou web

  La Regidoria de Joventut estrena nou portal web

  1 de juliol de 2014

  L'Espai Jove El Galliner i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament estrenen un nou portal web: www.espaijovegalliner.cat (també s'hi podrà accesdir des de www.llicamunt.cat/joventut). Aquest neix amb l'objectiu d'adaptar-se a les noves tecnologies i fer del nou espai web un punt d'informació juvenil a la xarxa i a l'abast de tots els joves del municipi.

 • Cartell Nits a la Piscina 2014

  Nits a la Piscina 2014

  27 de juny de 2014

  Ja ha arribat el bon temps, comencen les vacances d'estiu, les tardes al carrer, les sortides a la platja i les nits són més curtes. Però des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament no tenim prou amb això i celebrarem, a partir d'aquest divendres i durant tot el mes de juliol, les tant esperades Nits a la Piscina de Lliçà d'Amunt. Banya't de nit a la piscina amb els teus amics els divendres de juliol, de 21h a 1 de la matinada, amb inflables dins l'aigua, un refresc, la millor música...

 • Revetlla de Sant Joan a l'Aliança

  Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan amb els Raggatunning a l'Aliança

  15 de juny de 2014

  L'Ateneu l'Aliança s'ha proposat no deixar-nos sense plans la nit més curta de l'any i ens convida a passar la Revetlla de Sant Joan xerrant, menjant, saltant, ballant i cantant amb els Raggatunning al pati de l'Ateneu.

 • Muntronik Fest 2014

  Comencen les inscripcions al concurs de DJ del Muntronik Fest 2014

  9 de juny de 2014

  Aquest any l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament organitzem la segona edició del Muntronik Fest, el festival de música de Lliçà d'Amunt que inclou, també, concurs de DJ. Més de 4 hores de música electrònica donaran el tret de sortida el 10 de setembre a la Festa Major 2014.

 • Cartell de la Lliçana

  Dissabte s'estrena la Lliçama, una gimcana de joves i per a joves

  8 de juny de 2014

  Aquest dissabte 14 de juny un nou grup de joves amb ganes de dinamitzar Lliçà d'Amunt organitza la primera 'Lliçana', una gimcana per a tots els públics que es celebrarà a les 11 de matí al Pinar de la Riera. Si vols passar una bona estona i tens ganes de divertir-te, no pots faltar!
   
  L'activitat, segons els mateixos joves, té com a objectiu que nens i joves s'ho passin bé estant en contacte amb la natura a un dels llocs més atractius del municipi. La Lliçana comptarà amb proves d'habilitat...

 • Monitors Casal d'Esstiu

  Es busquen monitors de lleure per treballar al Casal d'Estiu 2014

  3 de juny de 2014

  Si ets jove, t'agrada el món del lleure, ets actiu i participatiu i tens el títol de Monitor/a de Lleure, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt cerquem monitors per treballar aquest estiu al Casal d'Estiu 2014, que organitza Joventut conjuntament amb el Grup d'Esplai del 30 de juny a l'1 dagost.
   
  NOTA: El procés de selecció de monitors i monitores pel Casal d'Estiu 2014 ha estat tancat el divendres 6 de juny a les 14h.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA