Joventut

Joventut

notícies

 • Bus Nit Festa Major de Granollers 2014

  Bus Nit per la Festa Major de Granollers 2014

  17 d'agost de 2014

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en servei, per setè any consecutiu, el servei de Bus Nit per anar, des d'aquests municipis, a la Festa Major de Granollers 2014 les nits del divendres 29 i dissabte 30 d'agost.

 • Imatge fe Festa Major de Blancs i Blaus - Granollers 2014

  Festa Major de Granollers 2014

  17 d'agost de 2014

  Quan comencem a tocar el final de les vacances amb la punteta dels dits, arriba la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers 2014 per acabar l'estiu amb energia! Les colles de Blancs i Blaus competiran, del dissabte 23 al diumenge 31 d'agost per fer-se amb una festa major plena d'activitats, festa i bogeria.

 • No te la juguis, tu tens la clau!

  Si comences bé, acaba bé!

  11 d'agost de 2014

  El Projecte de Prevenció de Drogues de La Vall del Tenes (PPD) ha presentat una graella informativa sobre la tassa d'alcoholèmia dels nois i les noies depenent de les copes o cerveses que ens prenem i el pes que tenim. Aquesta ens calcula el temps que ha de passar des que ens prenem alguna beguda alcohòlica fins que podem agafar el cotxe amb totes les nostres capacitats. Però també volen deixar clar que les dades són purament orientatives i davant de cap dubte sobre agafar el cotxe o...

 • Grup de joves sorgit del Curs de Dinamitzadors/es

  El Curs de Dinamitzadors de El Galliner comença a donar fruits

  8 d'agost de 2014

  Per primera vegada, la Regidoria de Joventut vam organitzar, el passat mes de maig, un Curs de Dinamitzadors, que va comptar amb un total de 9 participants. Al llarg del curs, es va treballar la cohesió de grup, bàsica a l'hora de treballar en equip, i la metodologia per poder pensar, escriure i dur a terme un projecte social.

 • Cartell Festa Major de Mollet del Vallès 2014

  Festa Major de Mollet del Vallès 2014

  4 d'agost de 2014

  Mollet del Valles celebra la seva Festa Major d'estiu del 15 al 19 d'agost. La pregonera d'aquest any serà la popular periodista molletana Anna Simon. Les colles de Morats i Torrats celebren el 20è aniversari. Durant la Festa Major hi hauran gran nombre d'activitats, i moltes d'aquestes per al públic jove.

 • Servei LAA TLA 2014

  Mou-te amb el Bus Urbà (TLA) durant l'agost

  2 d'agost de 2014

  Durant el mes d'agost els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) tenen, un any més, un nou horari i una nova ruta per desplaçar-se pel municipi. Aquest nou recorregut s'anomenat "LAA", una fusió entre les línies LA1, LA2 i LA3 convencionals i amb una sola direcció, un únic sentit de pas per les parades. És el mateix bus que sempre però amb algunes variacions. Aquesta nova línia, que es crea per donar servei durant les vacances, tindrà 5 expedicions durant el dia: es faran pel matí,...

 • Cartell de Festa Major de La Garriga 2014

  Festa Major de La Garriga 2014

  28 de juliol de 2014

  La Garriga tira la casa per la finestra en la seva Festa Major d'Estiu 2014 del 31 de juliol al 3 d’agost. Les nits tornaran a ser el plat fort per a joves. Entre els espectacles, destaca la nit del Tour40 i els concerts de “Delafé y las Flores azules” i “Se atormenta una Vecina”. La programació també comptarà amb la participació de diversos grups i DJ's locals.

 • Cartell Muntronik Fest 2014

  Muntronik Fest 2014: Els DJ

  27 de juliol de 2014

  El Jurat Popular, mitjançant les votacions on-line, juntament amb l'Organització de l'esdeveniment ja han decidit quins són els tres DJ classificats per concursar al Muntronik Fest 2014 i fer-se amb el premi guanyador de la segona edició del festival. Aquests també tindran el privilegi de punxar la seva sessió amb grans Dj reconeguts com són Fatima Hajji, Cèsar Almena, Javi Molina i el Veejay Oriol Torres el dimecres 10 de setembre durant la Festa Major de Lliçà d'Amunt.

 • Festa Major de Parets del Vallès 2014

  Festa Major de Parets del Vallès 2014

  20 de juliol de 2014

  Ja és aquí una des les Festes Majors més valorades dels joves lliçanencs: la FM de Parets del Vallès. L'Ajuntament i la Comissió de Festes del poble veí organitzen un seguit d'activitats per a totes les edats, del 25 al 28 de juliol, amb l'objectiu de fer-nos oblidar tots els pensaments negatius: desconnectar per gaudir de la bona música en directe.

 • Programa de FM Santa Eulàlia de Ronçana 2014

  Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana 2014

  19 de juliol de 2014

  Comença l'estiu i amb ell les Festa Majors dels municipis que envolten Lliçà d'Amunt. Del 24 al 27 de juliol és Santa Eulàlia de Ronçana qui celebra la seva Festa Major dividida pels colors de les seves colles.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA