Joventut

Joventut

notícies

 • Grup de joves sorgit del Curs de Dinamitzadors/es

  El Curs de Dinamitzadors de El Galliner comença a donar fruits

  8 d'agost de 2014

  Per primera vegada, la Regidoria de Joventut vam organitzar, el passat mes de maig, un Curs de Dinamitzadors, que va comptar amb un total de 9 participants. Al llarg del curs, es va treballar la cohesió de grup, bàsica a l'hora de treballar en equip, i la metodologia per poder pensar, escriure i dur a terme un projecte social.

 • Cartell Festa Major de Mollet del Vallès 2014

  Festa Major de Mollet del Vallès 2014

  4 d'agost de 2014

  Mollet del Valles celebra la seva Festa Major d'estiu del 15 al 19 d'agost. La pregonera d'aquest any serà la popular periodista molletana Anna Simon. Les colles de Morats i Torrats celebren el 20è aniversari. Durant la Festa Major hi hauran gran nombre d'activitats, i moltes d'aquestes per al públic jove.

 • Servei LAA TLA 2014

  Mou-te amb el Bus Urbà (TLA) durant l'agost

  2 d'agost de 2014

  Durant el mes d'agost els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) tenen, un any més, un nou horari i una nova ruta per desplaçar-se pel municipi. Aquest nou recorregut s'anomenat "LAA", una fusió entre les línies LA1, LA2 i LA3 convencionals i amb una sola direcció, un únic sentit de pas per les parades. És el mateix bus que sempre però amb algunes variacions. Aquesta nova línia, que es crea per donar servei durant les vacances, tindrà 5 expedicions durant el dia: es faran pel matí,...

 • Cartell de Festa Major de La Garriga 2014

  Festa Major de La Garriga 2014

  28 de juliol de 2014

  La Garriga tira la casa per la finestra en la seva Festa Major d'Estiu 2014 del 31 de juliol al 3 d’agost. Les nits tornaran a ser el plat fort per a joves. Entre els espectacles, destaca la nit del Tour40 i els concerts de “Delafé y las Flores azules” i “Se atormenta una Vecina”. La programació també comptarà amb la participació de diversos grups i DJ's locals.

 • Cartell Muntronik Fest 2014

  Muntronik Fest 2014: Els DJ

  27 de juliol de 2014

  El Jurat Popular, mitjançant les votacions on-line, juntament amb l'Organització de l'esdeveniment ja han decidit quins són els tres DJ classificats per concursar al Muntronik Fest 2014 i fer-se amb el premi guanyador de la segona edició del festival. Aquests també tindran el privilegi de punxar la seva sessió amb grans Dj reconeguts com són Fatima Hajji, Cèsar Almena, Javi Molina i el Veejay Oriol Torres el dimecres 10 de setembre durant la Festa Major de Lliçà d'Amunt.

 • Festa Major de Parets del Vallès 2014

  Festa Major de Parets del Vallès 2014

  20 de juliol de 2014

  Ja és aquí una des les Festes Majors més valorades dels joves lliçanencs: la FM de Parets del Vallès. L'Ajuntament i la Comissió de Festes del poble veí organitzen un seguit d'activitats per a totes les edats, del 25 al 28 de juliol, amb l'objectiu de fer-nos oblidar tots els pensaments negatius: desconnectar per gaudir de la bona música en directe.

 • Programa de FM Santa Eulàlia de Ronçana 2014

  Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana 2014

  19 de juliol de 2014

  Comença l'estiu i amb ell les Festa Majors dels municipis que envolten Lliçà d'Amunt. Del 24 al 27 de juliol és Santa Eulàlia de Ronçana qui celebra la seva Festa Major dividida pels colors de les seves colles.

 • Centre d'Interès "Món Laboral"

  "Món Laboral", el centre d'interès per saber-ho tot sobre Feina de la Biblioteca Ca l'Oliveres

  16 de juliol de 2014

  La Biblioteca Ca l'Oliveres ha creat un centre d'interès dedicat al "Món laboral" amb una selecció d'uns 300 llibres específics en matèria de recerca i especialització de feina, amb llibres actuals i de referència.
   
  El Món Laboral és un tema latent en aquests moments, que preocupa a la majoria de població, ja siguin estudiants, persones en edat de treballar o bé empreses, i que la Biblioteca vol donar suport mitjançant els recursos que s'hi ofereixen.

 • Muntronik Fest 2014

  Muntronik Fest 2014: Vota el millor Dj

  7 de juliol de 2014

  Ja ha començat el període de votació online dels DJ que s'han presentat al concurs per fer el seu espectacle a l'escenari del Muntronik Fest 2014, el festival de música de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el dimecres 10 de setembre. Pots votar pel teu artista preferit, fins el dilluns 21 de juliol, a través de la nova pàgina web de l'Espai Jove El Galliner escoltant les seves sessions i fent clic al botó "M'agrada" del Facebook de l'interior del perfil de cadascun d'ells.

 • mg 8182

  Fatima Hajji punxarà al Muntronik Fest 2014

  3 de juliol de 2014

  La segona edició del festival de música de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el Muntronik Fest 2014, comptarà amb la Dj més internacional del nostre país Fatima Hajji com a estrella convidada. Fatima Hajji busca el seu propi so dins el Techno més dur, utilitzant mescles amb constant referències a la seva ascendència Àrab, plasmat en una gran varietat de ritmes Africans i groove per no deixar de ballar, disfrutar i somriure.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA