Joventut

Joventut

Estudis

A l'espais sobre estudis del web del Galliner podràs trobar diferents recursos a l'hora de decidir cap a on vols dirigir el teu futur acadèmic: Batxillerat, Estudis Universitaris, Formació Professional, Ensenyaments Artistics, Ensenyaments Esportius, etc.

 

Servei d'orientació acadèmica al Galliner

Si no saps què estudiar, vols ampliar la informació d'alguns estudis en els que estàs interessat/da o necessites ajuda per decidir-te o matricular-te, al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) del Galliner posem a la teva disposició un servei d'assessorament sobre estudis. T'oferim informació i assessorament per a que puguis estudiar totes les opcions disponibles abans d'escollir. Només has de demanar cita presencialment a l'Espai Jove, de dilluns a divendres de 16h a 20h.

 

 


 

 

Mapa d'estudis post-obligatoris

Amb el següent mapa interactiu podràs veure les diferents possibilitats d'estudis post-obligatoris que pots cursar. Només has de marcar la teva franja d'edat i els estudis que ja has cursat, i el sistema et dirà quines vies tens disponibles.

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Recurs del portal In-Forma't de l'Ajuntament de Barcelona

 

 • Exàmens de Selectivitat

  Consells pràctics per superar la Selectivitat

  2 de juny de 2016

  En poc més de 10 dies molts de vosaltres us heu de presentar als exàmens de Selectivitat (Proves d'Accés a la Universitat), una prova que, com ja saps, et donarà accés a les universitats catalanes i al grau que vulgueu cursar.
   
  Estàs nerviós/a, són exàmens molt importants, molts exàmens en tres dies, molta matèria, etc. Per això a continuació et donem uns consells que et serviran per què estiguis una mica més tranquil/a.

 • Exàmens

  Com sobreviure als exàmens

  9 de maig de 2016

  Quan s'acosten els exàmens milers d'alumnes us submergiu als llibres i apunts, feu vida a les biblioteques i entreu en un peculiar estat d'ànim, paralitzeu la vostra vida social i només podeu pensar en l'examen següent.

 • Calendari de preinscripcions curs 2016-2017

  Calendari de preinscripció i matrícula als diferents estudis curs 2016-2017

  15 d'abril de 2016

  Ha arribar l'hora de decidir els teus estiudis, i sobre el teu futur. Des del Punt d'Informació Juvenil t'hem donat eines per ajudar-te a decidir què vols estudiar, així com recursos digitals a l'Espai Estudis del web del Galliner. Un cop ja saps què vols estudiar, has de tenir en compte les dates de pre-inscripció i matrícula als diferents estudis.

 • Fira Guia't

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2016

  14 de març de 2016

  No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 6, 7 i 8 d'abril arriba la sisena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès Oriental.
   
  L'edició...

 • www.queestudiar.gencat.cat

  Què pots fer quan acabis l'ESO?

  16 de febrer de 2016

  Quan acabes l'ESO és el moment de prendre decisions. S'ha acabat l'educació obligatòria i has de decidir si vols continuar estudiant i què vols estudiar exactament, o buscar una formació específica sobre l'ofici que vols aprendre. La decisió no és fàcil de prendre, per aquest motiu has de saber quines possibilitats tens després de l'ESO.

draceres

 • Estudis
 • Treball
 • Salut
 • Lleure

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA