Joventut

Joventut

Treball

En aquest espai podràs trobar informació i recursos relacionats amb la recerca de feina, així com cursos i taller relacionats que fem des de El Galliner. D'altra banda, també podràs trobar les ofertes de feina que s'hi publiquen per a joves al Vallès Oriental (de l'Oficina Jove) o per a tothom a La Vall del Tenes (del SEOVT).

 

 

 


 

Notícies relacionades

 

 • Activitats formatives Gener 2016

  FORMA'T: Tallers formatius per a joves gener 2016

  11 de gener de 2016

  Durant el mes de gener desenvoluparem, des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, dues formacions dirigides a joves majors de 16 anys. Per participar dels tallers cal inscriure's previament mitjançant el formulari d'inscripció, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o per WhatsApp al telèfon 673 93 09 37.

 • Currículum Vitae

  Formació: Parlem sobre com fer un bon currículum?

  23 de setembre de 2015

  Estàs buscant feina i vols fer-te un currículum? Tens un currículum i t'agradaria millorar-lo? Vols aprendre noves tècniques per fer un currículum? El dimecres 30 de setembre t'ajudem a preparar-te per trobar feina al nostre taller sobre com fer un bon currículum vítae a les 17h30 al Galliner.

 • App del SEOVT

  Rep ofertes de feina al teu mòbil amb la nova App del SEOVT

  22 de juny de 2015

  El Servei d'Empresa i Ocupació de La Vall del Tenes (SEOVT) segueix apostant per les noves tecnologies i posa a disposició dels seus usuaris una nova aplicació per a telèfons mòbils per tal de facilitar-te la tasca de recerca de feina.

 • Formació "Si la vida et dóna llimones fes llimonada

  Taller formatiu: Si la vida et dóna llimones fes llimonada

  19 de juny de 2015

  Si no tens clar quins són els teus objectius professionals perquè has canviat sobtadament de feina o tens la necessitat de fer-ho, el Servei d'Empresa i Ocupació de La Vall del Tenes (SEOVT) posa a la teva disposició un taller formatiu els dies 1, 2 i 3 de juliol de 9h30 a 13h.
   
  El taller motivador "Si la vida et dóna llimones fes llimonada", impartit per Roser Sellès, t'ajudarà a trobar oportunitats on altres veuen adversitats.

dreceres

 • Estudis
 • Lleure
 • Salut
 • Treball

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA