Joventut

Joventut

notícies

 • Cursa popular 25 de novembre de 2018

  Participa de la Cursa popular 'Només si és si'

  14 de novembre de 2018

  El diumenge 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, per això la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza un seguit d'activitats relacionades.

 • Curs de monitors de lleure nadal 2018

  Curs intensiu de Monitors/es de Lleure Nadal 2018

  12 de novembre de 2018

  Aquest nadal ja pots treure't el títol de Monitor/a de Lleure gràcies al curs que realitzem els serveis de Joventut dels municipis de La Vall del Tenes. El curs va dirigit a joves de Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells d'entre 18 i 30 anys.

 • Room Escape Tricric 2018

  Cap de setmana de Room Escape per a joves

  12 de novembre de 2018

  Creus que tens les habilitats necessàries per resoldre els enigmes que et seran proposats en menys de 50 minuts? L’Associació Juvenil Tricric et repta a què superis l’Escape Room que està organitzant per a joves del municipi.

 • Jocs de taula Tricric 2018

  Jornades de jocs de rol per a joves

  12 de novembre de 2018

  L’Associació Juvenil Tricric vol apropar els jocs de rol al joves del municipi. És per això que organitzen quatre partides de rol gratuïtes, dues de les quals seran el dissabte 17 de novembre, i les altres dues el dissabte 15 de desembre, en horari de matí i tarda, respectivament.

 • Pressupostos Participatius de Joventut 2019 Lliçà d'Amunt

  Pressupostos Participatius de Joventut 2019

  26 d'octubre de 2018

  Un any més l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament elaborarem conjuntament i de manera participativa amb els i les joves a què destinem una part dels diners del pressupost de la Regidoria de Joventut, dins de la dinàmica de continuar impulsant canals de participació directa i activa entre el jovent del municipi.

 • Nit de Terror 2018 Lliçà d'Amunt

  Nit de Terror 2018: Dissabte 10 de novembre

  25 d'octubre de 2018

  El dissabte 10 de novembre Lliçà d’Amunt marxarà a dormir capficat en pànic i confusió en la nit més terrorífica de l’any. La Regidoria de Joventut organitza un any més la Nit del Terror amb joves voluntaris i voluntàries del municipi. Aquest any l’activitat es durà a terme, de 18h a 1h de la matinada, a l’Espai Municipal Can Malé, un recinte en el que anteriorment es desenvolupaven misterioses investigacions científiques.

 • Lliçà creix amb tu

  Jove, decideix com ha de ser el centre de Lliçà d'Amunt

  8 d'octubre de 2018

  L'Ajuntament i l'Institut Català del Sòl (Incasòl) estàn portant a terme un procés participatiu obert a tota la ciutadania per decidir com ha de ser el sector del centre de Lliçà d'Amunt.

 • La Juguesca Extender 2018

  Arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender 2018

  28 de setembre de 2018

  El divendres 5 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender 2018 tancarà la competició d'aquest any guanyada, per segon nay consecutiu, per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, i la presència de totes les colles.

 • PAE 2018-19

  Comencen les activitats educatives del curs 2018-19 als instituts

  20 de setembre de 2018

  Ja ha començat el nou curs escolar 2018-2019 i amb ell les activitats, xerrades i formacions als centres educatius que s'engloben dins el Programa d'Activitats Educatives (PAE) coordinat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

 • Escola d'Adults de La Vall del Tenes

  Ja pots treure't l'ESO a l'Escola de Persones Adultes

  17 de setembre de 2018

  Si duarant la teva etapa a l'institut no vas aconseguir superar l'ESO, ara a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes pots treure't el graduat en ESO per les tardes! Treure't l'ESO t'ajudarà a créixer de manera personal i laboral.
   
  Cursos de GES-1 i GES-2
  Aquests estudis permeten completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat o graduada en Educació Secundària Obligatòria (GESO) a l'Escola de Persones Adultes en horari de tarda.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA