Joventut

Joventut

notícies

 • Carnaval Lliçà d'Amunt 2019

  Apunta't a la Rua de Carnaval i el concurs de disfresses de Lliçà d'Amunt

  6 de febrer de 2019

  La regidoria de Cultura de l'Ajuntament està preparant la programació de Carnaval de Lliçà d'Amunt 2019 els dies 1 i 2 de març. El dissabte 2 de març els carrer del municipi s'ompliran de música, Disfresses, maquillatges, confeti i lluentons... Hi haurà, com sempre, concurs de disfresses amb sis categories amb premi i rua pel centre del poble.

 • Esquiada Jove Lliçà d'Amunt 2019

  Segona Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt a La Masella

  8 de gener de 2019

  La Regidoria de Joventut organitzem la segona Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt després de l’èxit de la primera edició l’any passat. Els i les joves de 14 a 30 anys podran esquiar o fer Snow a durant tot el dia a l’Estació d’Esquí La Masella, per un preu econòmic, el dissabte 16 de febrer.

 • Parc de Nadal Lliçà d'Amunt 2018

  Parc de Nadal de Lliçà d'Amunt 2018

  20 de desembre de 2018

  El divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de desembre la Regidoria de Joventut organitza una nova edició del Parc de Nadal amb horari de matí i tarda al Pavelló d’Esports.

 • Festa l'Origen de l'Avaiam

  'L'Origen', festa de presentació de l'associació cultural i juvenil L'Avaiam

  20 de novembre de 2018

  Ha nascut a Lliçà d'Amunt una nova associació cultural i esportiva formada per joves del municipi, L'Avaiam. L'objectiu principal d'aquesta nova entitat és organitzar activitats culturals i esportives i recuperar activitats històriques que es van desenvolupar a Lliçà d'Amunt en el passat però que, per algún motiu o d'altra, s'han deixat de fer.
   
  Pots conéixer méssobre l'associació als seus perfils de les xarxes socials d'Instagram i Facebook.

 • Nova línia de bus urbà A7 Lliçà d'Amunt

  La nova línia de bus A7 et porta de dilluns a diumenge a la zona comercial de Can Montcau

  16 de novembre de 2018

  Avui divendres 16 de novembre s'ha posat en marxa la nova línia dels Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) A7 que connecta Lliçà d'Amunt i Granollers amb el nou al Parc Comercial de Can Montcau, amb una freqüència de pas d'una hora de dilluns a divendres i de només 30 minuts els caps de setmana i dies festius.

 • Cursa popular 25 de novembre de 2018

  Participa de la Cursa popular 'Només si és si'

  14 de novembre de 2018

  El diumenge 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, per això la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza un seguit d'activitats relacionades.

 • Curs de monitors de lleure nadal 2018

  Curs intensiu de Monitors/es de Lleure Nadal 2018

  12 de novembre de 2018

  Aquest nadal ja pots treure't el títol de Monitor/a de Lleure gràcies al curs que realitzem els serveis de Joventut dels municipis de La Vall del Tenes. El curs va dirigit a joves de Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells d'entre 18 i 30 anys.

 • Room Escape Tricric 2018

  Cap de setmana de Room Escape per a joves

  12 de novembre de 2018

  Creus que tens les habilitats necessàries per resoldre els enigmes que et seran proposats en menys de 50 minuts? L’Associació Juvenil Tricric et repta a què superis l’Escape Room que està organitzant per a joves del municipi.

 • Jocs de taula Tricric 2018

  Jornades de jocs de rol per a joves

  12 de novembre de 2018

  L’Associació Juvenil Tricric vol apropar els jocs de rol al joves del municipi. És per això que organitzen quatre partides de rol gratuïtes, dues de les quals seran el dissabte 17 de novembre, i les altres dues el dissabte 15 de desembre, en horari de matí i tarda, respectivament.

 • Pressupostos Participatius de Joventut 2019 Lliçà d'Amunt

  Pressupostos Participatius de Joventut 2019 (1)

  26 d'octubre de 2018

  Un any més l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament elaborarem conjuntament i de manera participativa amb els i les joves a què destinem una part dels diners del pressupost de la Regidoria de Joventut, dins de la dinàmica de continuar impulsant canals de participació directa i activa entre el jovent del municipi.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA