Joventut

Joventut

Pla Local de Joventut

El Pla Local de Joventut és un document que recull la voluntat d'afrontar reptes que deriven de les transformacions de la realitat juvenil els propers anys. És la forma d’expressar una manera de treballar on la planificació i la definició d’una estratègia que farà que la tasca desenvolupada per l’Ajuntament en matèria de Joventut s’orienti clarament a la consecució d’uns objectius clars i preestablerts.

 

El PLJ s’estructura en dos grans apartats: la diagnosi i l’estratègia. La diagnosi es realitza amb l'objectiu de detectar tant la situació actual de la realitat juvenil de Lliçà d’Amunt i de les seves polítiques i recursos, com les necessitats i potencialitats de futur amb l’objectiu final d’establir una estratègia de treball. Una estratègia pensada des de la realitat, la diagnosi, en què el recull de visions dels propis joves i dels agents implicats hi té un pes destacable.

 

 

 


 

 

 • Fòrum Jove Pla Local de Joventut

  Participa al Fòrum Jove del Pla Local de Joventut 2017-21

  4 de juliol de 2016

  Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament estem impulsant el que serà el nou Pla Local de Joventut 2017–2021 i ho estem fent amb la col·laboració dels Regidors i Regidores, dels Tècnics i Tècniques de l'Ajuntamen, d’altres serveis directament connectats amb la vida dels joves, i dels propis joves des dels instituts, entitats i altres plataformes del municipi.

 • Tallers participatius als Instituts - #LliçàJove

  Comencem a treballar en el Pla Local de Joventut 2017-2021

  26 d'abril de 2016

  Des de la Regidoria de Joventut ens trobem immersos en el disseny del que serà el nou Pla Local de Joventut 2017-2021, concretament en la fase de diagnosi de la realitat juvenil, això vol dir que tot just ara el centre de tota l'activitat és conèixer les necessitats dels i les joves del municipi de Lliçà d'Amunt.

 • Urna on s'hi fiquen les butlletes participants de l'enquesta

  Sorteig de dues entrades pel Muda't 2.0 per participar a l'enquesta jove

  25 d'abril de 2016

  La Regidoria de Joventut organitzem un sorteig de dues entrades per la porpera obra del cicle MUDA'T 2.0: "ITime" d'en Peyu de l''APM?' a l'Ateneu L'Aliança. Entraran al sorteig tots aquells joves de Lliçà d'Amunt, d'entre 18 i 29 anys, que omplin l'Enquesta Jove que hi ha disponible a diferents equipaments municipals.
   
  Els participants hauran d'emplenar una enquesta (de 5 minuts de durada), així com una butlleta amb les dades de contacte per participar del concurs.

 • Enquestes Pla Local de Joventut 2017

  Enquesta als i les Joves de Lliçà d'Amunt

  7 d'abril de 2016

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt hem començat a treballar en el nou Pla Local de Joventut que es posarà en marxa el 2017 i durarà fins al 2021. Per tal de conèixer quina és l'opinió dels joves sobre el municipi, et convidem a emplenar la següent enquesta dirigida a joves de Lliçà d'Amunt d'entre 14 i 29 anys.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA