Joventut

Joventut

notícies

 • Campaments Esplai 2019

  Inscriu-te als Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2019

  3 de juny de 2019

  Vols viure una experiència única aquest estiu? Com cada any, el Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt organitza una setmana de campaments per a infants i joves de P5 fins a 4t d’ESO en la qual nens i monitors marxen tota una setmana a realitzar activitats de lleure a la muntanya com ara gimcanes, tallers, jocs de rol, sortides, excursions als gorgs, descoberta del riu, etc.

 • Curs de Prmeonitors/es de Lleure Lliçà d'Amunt

  Curs de Premonitors/es de lleure 2019

  27 de maig de 2019

  La Regidoria de Joventut organitzem, durant el mes de juliol, el 3r Curs de Premonitor/a de Lleure com a introducció al món del lleure educatiu, per a que puguis exercir d’ajudant de monitor/a. El curs també aporta nocions útils per a qui vulgui formar-se com a monitor/a de lleure a partir de la majoria d’edat.

 • Nit Sàpiens INS Lliçà 2019

  Segona edició de la Nit Sàpiens, el game show solidari de l'INS Lliçà

  23 d'abril de 2019

  El dissabte 11 de maig l'Institut Lliçà d'Amunt celebra la segona edició de la festa solidària Nit Sàpiens, un joc en equips per col·laborar en millorar l'equipament de l'escola Mbandi a Kènia, a través de l'ONG Children of Àfrica.

 • Fira Guia't del Vallès Oriental 2019

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2019

  1 d'abril de 2019

  Els dies 9, 10 i 11 d'abril arriba la novena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès Oriental.

 • Forma't assessorament d'estudis

  Assessorament personalitzat i xerrades sobre estudis a l’Espai Jove El Galliner

  1 d'abril de 2019

  A partir del mes d’abril comença el període de pre-matriculació als estudis obligatoris i post-obligatoris, un moment en el que molts joves han de decidir què volen estudiar en el futur per donar continuïtat al seu itinerari formatiu.
   
  Per aquest motiu, les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i Educació han programat un seguit de xerrades i assessoraments personalitzats sobre estudis, en el context del Pla Millorem l'Ocupació.

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem Monitors/es, Director/a i Integrador/a Social pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt 2019

  1 d'abril de 2019

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, com cada any, activitats d'estiu per a infants i joves del municipi aglutinades en tres casals: El Casal Jove, amb activitats per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys; el Casal d'Estiu i el Casal d'Esports, amb activitats de lleure i esports per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària.

 • Voluntariat joves Lliçà d'Amunt 2018

  Fes un voluntariat juvenil a Lliçà d'Amunt el mes de juliol

  27 de març de 2019

  Les vacances d'estiu estan plenes de temps lliure, per què no aprofitar-ho per viure experiències noves? Si ets jove, tt proposem fer un voluntariat a Lliçà d'Amunt els matins del mes de juliol!
   
  Aquest voluntariat està dirigit a joves majors de 16 anys que vulguin participar de diferents projectes del municipi. Aquesta vivència t'ajudarà a adquirir noves experiències personals i professionals que et faran crèixer com a persona.

 • Aquelarre Lliçà d'Amunt

  Neix Aquelarre, el primer grup de joves feministes a Lliçà d’Amunt

  25 de març de 2019

  Aquelarre Lliçà d'Amunt és una agrupació feminista juvenil creada per joves del poble amb el recolzament de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament. Aquelarre neix amb l’objectiu de reflexionar, debatre i mobilitzar-nos per tal de visibilitzar les opressions i la violència que patim les dones en aquesta societat. Pretén ser un agent actiu que desperti la consciència feminista del nostre municipi.

 • 3a edició del Contraband

  Tercera edició del concurs de joves bandes de música de Lliçà d'Amunt ‘Contraband’

  18 de març de 2019

  Aquesta primavera tens una cita amb la segona edició del concurs de bandes de música amateur, el Contraband, organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius 2019 de La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, en col·laboració amb l’Ateneu l’Aliança, l’Escola de Música de La Vall del Tenes i Tercer Origen Disseny Gràfic .

 • Circus Carnival de l'Avaiam 2019

  Arriba el Circus Carnival +18 de la mà de l'Avaiam

  25 de febrer de 2019

  L'Associació cultural i esportiva formada per joves del municipi, L'Avaiam, està preparant una nova gran farra a l'Ateneu l'Aliança per celebrar el Carnaval, després de l'èxit de la seva festa de presentació "L'Origen".

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA