Joventut

Joventut

Inscriu-te a l'Esquiada Jove 2019

Esquiada Jove 2018

 

Inscriu-te a la segona Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt del dissabte 16 de febrer a l'Estació d'Esquí La Masella. Pots escollir entre dos preus a pagar depenent de si es té material d'esquí o snow (preu bàsic de 25€) i, per tant, només s'ha de pagar el transport i el forfait; o si es voldrà llogar l'equip un cop s'arribi a les pistes (preu de 46€).

 

 

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Joventut per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant a l'Espai Jove El Galliner 93 860 70 01 o escribint al WhatsApp del Galliner: 673 93 09 37.

 

 


 

 

 ATENCIÓ: No es permeten més inscripcions. S'han esgotat les places disponibles.

 

 

  • PREU *
    Imports  • * Camps obligatoris


 

Avís legal · Protecció de dades · Política de vendes i devolucions

 

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de gestionar la vostra participació en aquest projecte o activitat, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran mentre duri el projecte o activitat. Podeu excercir els dret d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu Elèctronica del web o presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament. També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades (dpd.ajllicamunt@diba.cat), que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Podeu ampliar la informació a l'apartat de protecció de dades del web www.llicamunt.cat.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA