Joventut

Joventut

Lliçà Killer

 • Killer cover

Comença a tremolar perquè arriba la segona edició de el Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'assassí de la pastanaga. El joc on pots ser víctima i assassí alhora.


Si tens entre 16 i 30 anys, participa i demostra les teves habilitats per sobreviure als atacs del teu assassí i les teves destreses per eliminar al teu objectiu:

 • Estàs a punt? Prepara't i inscriu-te. Ho podràs fer fins el diumenge 3 de setembre a través del formulari inferior. Convida als teus amics a participar, quants més siguem més riurem!
 • El dimarts 5 i el dimecres 6 vine al Galliner a recollir el nom de la teva víctima, de 10h a 14h i de 16h a 20h. Ja podràs començar a planificar el teu assassinat. Recorda: guarda bé el secret perquè el joc ja ha començat!
 • Fes-te amb la millor arma... Una pastanaga!
 • Per matar hauràs d'atacar la teva víctima amb un toc de pastanaga. Però atenció, vigila la teva esquena perquè també ets l'objectiu d'un altre assassí.
 • Quan acabis amb la teva víctima, aquesta et farà entrega del seu objectiu i podràs continuar amb la teva carrera criminal.

 

Si sobrevius a la gran matança, guanyaràs!

 

 

DOCUMENTS ADJUNTS

 • Descarrega les bases del joc del Lliçà Killer (PDF)

 

 

Etiqueta Lliçà Killer

 


 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL LLIÇÀ KILLER 2017

 • CAPTCHA ImageRefresh Image

  Escriu els caràcters de la imatge.
 • * Camps obligatoris

 


 

Avís legal · Protecció de dades · Política de vendes i devolucions

 

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de gestionar la vostra participació en aquest projecte o activitat, amb el vostre consentiment i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran mentre duri el projecte o activitat. Podeu excercir els dret d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu Elèctronica del web o presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament. També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades (dpd.ajllicamunt@diba.cat), que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Podeu ampliar la informació a l'apartat de protecció de dades del web www.llicamunt.cat.


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA