Joventut

Joventut

notícies

 • Relaxa't amb humor 2019

  Cap de setmana d'humor i relaxació amb cinema a la fresca

  11 de juliol de 2019

  Lliçà d'Amunt celebra les primeres Jornades de la Comèdia el divendres 19 i dissabte 20 de juliol a l'Era de la Biblioteca Ca l'Oliveres amb diverses activitats d'humor i relaxació per passar l'estiu a la fresca. Aquesta activitat és una iniciativa dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019 en col·laboració amb l'Associació juvenil TriCric i el projecte de Ràdio Lliçà Jove.

 • L'orgull amb la festa del pintxo

  A Lliçà d'Amunt també celebrem el Dia de l'orgull LGTBI+!

  17 de juny de 2019

  La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament i l'Associació Juvenil Tricric organitzen, per primera vegada a liçà d'Amunt, una festa per celebrar el Dia de l'orgull LGTBI+.
   
  El divendres 28 de juny, des de les 10h, a la Plaça de Catalunya, es celebrarà aquest dia amb diverses activitats i jocs per als més pettits, així com micròfon obert i paradetes.

 • Surival Zombie 2019

  Segona edició de la Survival Zombie Lliçà d'Amunt

  10 de juny de 2019

  El divendres 21 de juny tindrà lloc a Lliçà d’Amunt la segona apocalispi zombie, la Survival Zombie, organitzada per una comissió de joves que participa dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019 amb la col·laboració de l'Associació juvenil Tricric. L'activitat es s'iniciarà a les 21h a l'aparcament de la Piscina Municipal i es desenvoluparà per camins del municipi. Lliçà d'Amunt quedarà dividit en dos bàndols: els zombies i els supervivents, que lluitaran per sobreviure.
   
  En...

 • Escola Persoes Adultes 2019

  Preinscripcions als cursos de l'Escola de Persones Adultes 2019-2020

  6 de juny de 2019

  L'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes, situada a l'edifici de l'antiga escola Sant Baldiri de Lliçà d'Amunt, obre el període d'inscripció als cursos de formació del curs 2019-2020.

 • Biergarten Aliança 2019

  BierGarten 2019, la festa de la cervesa de l'Aliança (+18)

  6 de juny de 2019

  Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 14 i el dissabte 15 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa. Aquesta activitat és per a majors de 18 anys.

 • Campaments Esplai 2019

  Inscriu-te als Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2019

  3 de juny de 2019

  Vols viure una experiència única aquest estiu? Com cada any, el Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt organitza una setmana de campaments per a infants i joves de P5 fins a 4t d’ESO en la qual nens i monitors marxen tota una setmana a realitzar activitats de lleure a la muntanya com ara gimcanes, tallers, jocs de rol, sortides, excursions als gorgs, descoberta del riu, etc.

 • Curs de Prmeonitors/es de Lleure Lliçà d'Amunt

  Curs de Premonitors/es de lleure 2019

  27 de maig de 2019

  La Regidoria de Joventut organitzem, durant el mes de juliol, el 3r Curs de Premonitor/a de Lleure com a introducció al món del lleure educatiu, per a que puguis exercir d’ajudant de monitor/a. El curs també aporta nocions útils per a qui vulgui formar-se com a monitor/a de lleure a partir de la majoria d’edat.

 • Nit Sàpiens INS Lliçà 2019

  Segona edició de la Nit Sàpiens, el game show solidari de l'INS Lliçà

  23 d'abril de 2019

  El dissabte 11 de maig l'Institut Lliçà d'Amunt celebra la segona edició de la festa solidària Nit Sàpiens, un joc en equips per col·laborar en millorar l'equipament de l'escola Mbandi a Kènia, a través de l'ONG Children of Àfrica.

 • Fira Guia't del Vallès Oriental 2019

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2019

  1 d'abril de 2019

  Els dies 9, 10 i 11 d'abril arriba la novena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès Oriental.

 • Forma't assessorament d'estudis

  Assessorament personalitzat i xerrades sobre estudis a l’Espai Jove El Galliner

  1 d'abril de 2019

  A partir del mes d’abril comença el període de pre-matriculació als estudis obligatoris i post-obligatoris, un moment en el que molts joves han de decidir què volen estudiar en el futur per donar continuïtat al seu itinerari formatiu.
   
  Per aquest motiu, les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i Educació han programat un seguit de xerrades i assessoraments personalitzats sobre estudis, en el context del Pla Millorem l'Ocupació.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA