Joventut

Joventut

Treball

En aquest espai podràs trobar informació i recursos relacionats amb la recerca de feina, així com cursos i taller relacionats que fem des de El Galliner. D'altra banda, també podràs trobar les ofertes de feina que s'hi publiquen per a joves al Vallès Oriental (de l'Oficina Jove) o per a tothom a La Vall del Tenes (del SEOVT).

 

 

 


 

Notícies relacionades

 

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  29 de març de 2017

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt porta a terme tres casals aquest estiu: el Casal d'Estiu, per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària; el Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys; i el Casal d'Esports, d'activitats esportives per a nens i joves.

 • Programa Catazubi 2017

  Estudia FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI

  13 de febrer de 2017

  El Programa Catazubi 2017 ofereix entre 100 i 150 places a joves catalans, d'entre 18 i 29 anys, interessats en estudiar FP Dual i treballar a Alemanya.
   
  El ventall d’oficis del programa és molt variat: ofereix formació en àmbits com la gastronomia, l’hostaleria, la construcció, els serveis a les persones, així com oficis tècnics industrials i artesanals.

 • Monitors Casal d'Estiu

  Vols treballar de monitor/a aquest estiu a Lliçà d'Amunt?

  30 de març de 2016

  Aquest estiu l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt porta a terme tres casals durant els mesos de juny i juliol: el Casal d'Estiu per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària; el Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys; i el Casal d'Activitats Esportives per a nens i joves des de P3 fins a 2n d'ESO. Per aquest motiu l'Ajuntament fa una crida a totes aquelles persones que vulguin treballar de monitor/a aquest estiu. Els perfils i els requisits són els següents:
   
  ATENCIÓ:...

 • Formulari per sol·licitar els antecedents penals

  Nous requisits legals per treballar amb menors

  1 de març de 2016

  A partir del passat 28 de juliol, totes les persones que treballin amb menors d'edat tenen l'obligació d'aportar un certificat conforme no tenen cap tipus d'antecedents penals relacionats amb els delictes sexuals.

dreceres

 • Salut
 • Treball
 • Estudis
 • Lleure

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA