Joventut

Joventut

Treball

En aquest espai podràs trobar informació i recursos relacionats amb la recerca de feina, així com cursos i taller relacionats que fem des de El Galliner. D'altra banda, també podràs trobar les ofertes de feina que s'hi publiquen per a joves al Vallès Oriental (de l'Oficina Jove) o per a tothom a La Vall del Tenes (del SEOVT).

 

 

 


 

Notícies relacionades

 

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  3 d'abril de 2018

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, com cada any, activitats d'estiu per a infants i joves del municipi aglutinades en un casal amb activitats juvenils per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys;  i activitats esportives i de lleure per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària.

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  29 de març de 2017

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt porta a terme tres casals aquest estiu: el Casal d'Estiu, per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària; el Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys; i el Casal d'Esports, d'activitats esportives per a nens i joves.

 • Programa Catazubi 2017

  Estudia FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI

  13 de febrer de 2017

  El Programa Catazubi 2017 ofereix entre 100 i 150 places a joves catalans, d'entre 18 i 29 anys, interessats en estudiar FP Dual i treballar a Alemanya.
   
  El ventall d’oficis del programa és molt variat: ofereix formació en àmbits com la gastronomia, l’hostaleria, la construcció, els serveis a les persones, així com oficis tècnics industrials i artesanals.

 • Monitors Casal d'Estiu

  Vols treballar de monitor/a aquest estiu a Lliçà d'Amunt?

  30 de març de 2016

  Aquest estiu l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt porta a terme tres casals durant els mesos de juny i juliol: el Casal d'Estiu per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària; el Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys; i el Casal d'Activitats Esportives per a nens i joves des de P3 fins a 2n d'ESO. Per aquest motiu l'Ajuntament fa una crida a totes aquelles persones que vulguin treballar de monitor/a aquest estiu. Els perfils i els requisits són els següents:
   
  ATENCIÓ:...

dreceres

 • Lleure
 • Estudis
 • Treball
 • Salut

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA