Joventut

Joventut

Lliçà Killer

 • Killer cover

Comença a tremolar perquè arriba la segona edició de el Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'assassí de la pastanaga. El joc on pots ser víctima i assassí alhora.


Si tens entre 16 i 30 anys, participa i demostra les teves habilitats per sobreviure als atacs del teu assassí i les teves destreses per eliminar al teu objectiu:

 • Estàs a punt? Prepara't i inscriu-te. Ho podràs fer fins el diumenge 3 de setembre a través del formulari inferior. Convida als teus amics a participar, quants més siguem més riurem!
 • El dimarts 5 i el dimecres 6 vine al Galliner a recollir el nom de la teva víctima, de 10h a 14h i de 16h a 20h. Ja podràs començar a planificar el teu assassinat. Recorda: guarda bé el secret perquè el joc ja ha començat!
 • Fes-te amb la millor arma... Una pastanaga!
 • Per matar hauràs d'atacar la teva víctima amb un toc de pastanaga. Però atenció, vigila la teva esquena perquè també ets l'objectiu d'un altre assassí.
 • Quan acabis amb la teva víctima, aquesta et farà entrega del seu objectiu i podràs continuar amb la teva carrera criminal.

 

Si sobrevius a la gran matança, guanyaràs!

 

 

DOCUMENTS ADJUNTS

 • Descarrega les bases del joc del Lliçà Killer (PDF)

 

 

Etiqueta Lliçà Killer

 


 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL LLIÇÀ KILLER 2017

 • CAPTCHA ImageRefresh Image

  Escriu els caràcters de la imatge.
 • * Camps obligatoris

 

 

NOTA LEGAL: D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i seran objecte de tractament per a la gestió dels diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.
Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic ajuntament@llicamunt.cat o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (c. d'Anselm Clavé, 73, 08186, Lliçà d'Amunt).


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA