Joventut

Joventut

Rapsusklei, Itaca Band, Vaparir Tour i Pure Nigga ompliran les nits de Festa Major 2017

28/8/2017

  • Festa Major de Lliçà d'Amunt 207

Ja tenim tot a punt per la festivitat més esperada pels joves lliçanencs, la FESTA MAJOR DE LLIÇÀ D'AMUNT 2017 (amb majúscules), que començarà el dissabte 2 de setembre amb les tradicionals 24 Hores de Resistència en Ciclomotor i acabarà el dilluns 11 amb el veredicte de La Juguesca i una sessió de DJ per tancar la festa. Des de El Galliner fem un repàs de les activitats més joves d'enguany.

 

Aquesta Festa Major donarà protagonisme a les xarxes socials amb l'etiqueta #Lliçàdefesta, on es podràn compartir opinions, experiències, imatges, vídeos i on es durà a terme el concurs d'Instagram.

 

24 Hores de Resistència en Ciclomotor

Per començar a poc a poc, escalfarem motors amb la XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de La Vall del Tenes. Els dies 2 i 3 de setembre, a part de la festa del motor més internacional del territori, podrem gaudir de diferents activitats complementàries a la zona del Pinar de la Riera. PROGRAMA D'ACTIVITATS

 

La Juguesca

Per no perdre el ritme, seguim escalfant amb una de les activitats més esperades de la nostra festa: La Juguesca amb les seves proves globals, que faran l'espera dels dies de festa una mica més amena, amb "In Black" el dilluns 4, dimarts 5 i dimecres 6 i dijous 7.

 

El Lliçà Killer

Aquesta Festa Major la Regidoria de Joventut tornem a revolucionar Lliçà d'Amunt organitzant el Lliçà Killer, un gran joc basat en el tradicional joc de l’Assassí de la Pastanaga, que durarà des del dijous 7 fins al dilluns 11 de setembre. Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi! INSCRIU-TE AL JOC

 

Festa Holli Dolly

Aquest any torna, el dijous 7 a les 18h a la Plaça de Catalunya, la festa dels colors a Lliçà d'Amunt! És una de les festes més desitjades i esperades dels últims temps. Amb un DJ i un animador que ens faran participar en el ball fins a arribar al moment clau de l’espectacle: l’espectacular tirada de color de tots els assistents en conjunt.

 

Splash Paint Party

Abans de l'inici de les nits de concerts, el dijous 7 ens banyarem en litres de pintura fluorescent amb la gran festa, per a majors de 16 anys, Splash Paint Party a la pista coberta del Pavelló d'Esports. Decoració fluorescent, inflables, DJ, llums, barra de bar, etc.

 

Que comenci la festa! 

DIVENDRES 8

El divendres 8 escalfem la nit jove de Festa Major amb Slap, el grup de música guanyador del Contraband; Dreadfyah i Romesco Selectors, un col·lectiu amant de la cultura reggae amb seu al Vallès Orienta; a la 1h seguim la nit amb el vallesà Pure Nigga i el concert més esperat: Rapsusklei, que ens farà saltar i ballar amb el seu rap i hipo hop. I, per acabar la nit, a partir de les 3:15h de la matinada, tornen a l'escenari els Romesco Selectors per tancar la primera nit de Festa Major amb la millor música reggae.

 

DISSABTE 9

De cara al dissabte 9 no et pots perdre la Cercavila de Carrosses de La Juguesca, que sortirà a les 20:30 del Carrer l'Aliança, i la ja tradicional Festa Flaixbac "Vaparir Tour" de Ràdio Flaixbac, des de la 1h de la matinada fins al tancament de la nit.

 

DIUMENGE 10

Un diumenge 10 avorrit? De Festa Major això és impossible! Apunta per què no podràs faltar a les activitats de la darrera nit de FM: el Correfoc (sortida a les 21h del Carrer de l'Aliança) organitzat per la Colla de Diables de La Vall del Tenes, i el concert amb el grup de versions Hey! Pachucos; i l'estrella de la nit, el concert amb Itaca Band, un dels grups catalans més populars dels darrers anys. En acabar, sessió de DJ amb PD Pausa amb rumba catalana.

 

DILLUNS 11

I arriba el dilluns 11 (segur que ja esgotats), el darrer dia de Festa Major on sabrem quina colla lliçanenca serà la guanyadora de La Juguesca d'aquest any. Després de la intriga podrem gaudir d'una darrera festa de la ma de PD Pausa per tancar la nostra Festa Major de la millor manera: amb més i més música!

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 31/08/2017 12:01:25

  • Imprimir Imprimir