Joventut

Joventut

Festa de Carnaval 2015: Per morir d'amor!

28/1/2015

 • #Carnavalalliçà

L'Ajuntament i la Comissió de Festes han organitzat la festa de Carnaval, que aquest any serà el dissabte 14 de febrer, un dia ple de festa, alegria, fantasia i amor, que no falti l'amor! La festa comptarà, com cada any, amb una rua encapçalada pel Rei Carnestoltes i el tradicional concurs de disfresses amb posterior festa al Pavelló d'Esports.

 

Trencadora i revolucionària, la rua de Carnaval començarà a les 18h a la Biblioteca Ca l'Oliveres i recorrerà els carrers de Lliçà d'Amunt fins arribar, a les 19h45, al Pavelló d'Esports on es donarà pas a l'entrega de premis del concurs de disfresses. Aquest any, el Rei Carnestoltes i la carrossa que l'acompanya portaran motius relacionats amb l'amor coincidint amb el dia dels enamorats.

 

Durant el decurs de la la rúa, podras comentar l'activitat i compartir les teves fotografies a les xarxes socials amb l'etiqueta #carnavalalliçà creada per l'ocassió. Ja pots començar a tuitejar el dia a dia del Carnaval.

 

Premis i categories del concurs

 • Categoria de disfressa individual o parella infantil: entre 0 i 10 anys. Premi: val bescanviable valorat en 100 euros.
 • Categoria de disfressa individual o parella: a partir de 11 anys. Premi val bescanviable de 100 euros.
 • Categoria de grup: entre 3 i 10 persones. Premi val bescanviable de 150 euros.
 • Categoria de comparsa: a partir d'11 persones, amb o sense vehicle. Premi val bescanviable de 200 euros.
 • Categoria d'entitat local: cal estar en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament. Premi val bescanviable de 200 euros.
 • Categoria de carrossa: portar un vehicle tipus camió, plataforma o remolc decorat. Premi val bescanviable de 400 euros.

 

Inscripcions al concurs de disfresses
Les inscripcions al concurs de disfresses infantil i individual es portaran a terme a la Biblioteca Ca l'Oliveres a partir de les 17h30, abans de l'inici de la rua. Un cop feta la inscripció, la organització farà una fotografia a cada participant o grup. Aquestes serviran al jurat per a identificar tots els participants i, a més, es projectaran en una pantalla en el moment de fer el lliurament de premis.

 

Les inscripcions al concurs de disfresses de comparses, carrosses i entitats locals es farà mitjançant un formulari que es pot trobar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (OAC), els Centres Cívics i l'Espai Jove El Galliner, o bé descarregant-lo. Aquest s'haurà d'entregar omplert abans del 9 de febrer a la OAC de l'Ajuntament.

 

 

Manaments del Rei Carnestoltes

La setmana del dilluns 9 al divendres 13 de febrer, el Rei Carnestoltes dictarà, diàriament, uns manaments que tothom que vulgui gaudir de la festa haurà de seguir! Els manaments es podran consultar al web municipal, al Facebook i Twitter de l'Ajuntament i El Galliner i al balcó del mateix Ajuntament.

 • Dilluns: Surt amb plomes o barret
 • Dimarts: Avui en pijama
 • Dimecres: Pentinat extravagant
 • Dijous: Sigues romàntic... Pinta't un cor!
 • Divendres: Cadascú disfressat a la seva bola

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/02/2015 11:50:13

 • Imprimir Imprimir