Joventut

Joventut

El Mag Lari torna a Lliçà d'Amunt amb un espectacle renovat

12/10/2014

  • Mag Lari

Torna el cicle d'espectacles MUDA'T amb l'actuació "La màgia del Mag Lari" programat per la Regidoria de Cultura el proper dissabte 15 de novembre, a les 18h, a l'Ateneu l'Aliança.

 

Es tracta de l'anterior espectacle del Mag Lari però totalment renovat, que barreja aparicions i desaparicions, participació de públic i grans il·lusions. Tot barrejat amb un disseny de llums espectacular i una selecció musical que no deixarà ningú indiferent


El preu de les entrades és de 12 euros si es compren anticipadament i per als socis de l'Ateneu l'Aliança, i de 15 euros si es compren a la taquilla. Les entrades anticipades es poden adquirir del 13 d'octubre al 14 de novembre a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. En cas que quedin entrades sense vendre, la taquilla s'obrirà el mateix dissabte 15 de novembre a les 17h.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/10/2014 13:24:13

  • Imprimir Imprimir