Joventut

Joventut

Nit de Terror 2018: Dissabte 10 de novembre

25/10/2018

 • Nit de Terror 2018 Lliçà d'Amunt

El dissabte 10 de novembre Lliçà d’Amunt marxarà a dormir capficat en pànic i confusió en la nit més terrorífica de l’any. La Regidoria de Joventut organitza un any més la Nit del Terror amb joves voluntaris i voluntàries del municipi. Aquest any l’activitat es durà a terme, de 18h a 1h de la matinada, a l’Espai Municipal Can Malé, un recinte en el que anteriorment es desenvolupaven misterioses investigacions científiques.

 

Durant la nit, a l’entorn de Can Malé, s’hi projectaran pel·lícules de terror i hi haurà una paradeta amb venda de menjar.

 

 

Venda d'entrades

Els i les joves més valentes podran comprar l’entrada a partir de les 17h el mateix dia de l’activitat. El preu del túnel del terror és d’1€ per als socis i sòcies de l’Espai Jove El Galliner (pots fer-te soci aquí), de 2€ per als i les joves no socis, i de 4€ per als majors de 30 anys. Els passis es faran en grups d'un mínim de 3 persones i un màxim de 6.

 

L’activitat està dirigida a joves d’entre 12 i 30 anys i les entrades són limitades.

 

NIT DE TERROR 2018

Dissabte 10 de novembre a les 17h a l'Espai Municipal Can Malé

Venda d'entrades: dissabte 10 a partir de les 17h

Preu entrada: 1€ socis del Galliner / 2€ joves no socis / 4€ majors de 30 anys

 

 

L'Espai Municipal Can Malé

Aquest any la Nit de Terror es durà a terme a l'Espai Municipal Can Malé, on abans estava ubicada l'empresa Biokit. L'espai està situat al carrer Can Malé s/n, seguint la carretera que hi ha darrera l'Església.

 

Només s'hi podrar accedir a Can Malé caminant, s'hi podrà aparcar a l'aparcament de l'Esplai de Lliçà d'Amunt.

 

 

 

Recomanacions

 • Es prohibeix l'ús de llanternes dins dins el Túnel.
 • No es permetrà l'accés de vehicles al Carrer Major.
 • No s'aconsella l'entrada a menors de 12 anys i no es permetrà l'entrada d'aquest si no hi ha consentiment d'un adult que l'acompanyi.
 • En cas que el grup no es presenti a l'hora reservada, perdrà el torn sense possibilitat de retorn de diners i es podrà donar el torn a un altre grup.
 • No toquis a ningú i ningú et tocarà.
 • Els grups són d'entre 3 i 5 persones.
 • A l'interior de la casa caldrà seguir les indicacions de la persona guia.
 • No està permès fer fotografies i ni gravar.
 • No es recomana l'assistència a dones embarassades, persones amb problemes hepàtics, cardíacs, epilèptics, amb fotosensibilitat i persones sensibles a la foscor.

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/10/2018 12:13:09

 • Imprimir Imprimir