Joventut

Joventut

Comencen les emissions de la nova Ràdio Lliçà Jove

24/7/2018

  • Ràdio Lliçà Joventut

Aquest mes de juliol s'ha posat en marxa una emissora de ràdio online creada per un grup de joves del municipi, un projecte sorgit dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut de l’any 2018 amb l’objectiu d’augmentar l’oferta de continguts d’entreteniment pels joves.

 

La ‘Ràdio Lliçà Jove’ penja tots els seus programes i continguts en format podcast a la seva pàgina web amb l'intenció d'emetre, en el futur, en directe des del mateix web.

 

La ràdio juvenil compa amb una programació de continguts setmanals: 'Lliçà City', un programa de notícies i entrevistes sobre l’actualitat del municipi amb un to distés i de caire juvenil; 'Algo y poco más', un programa d’humor i satíric sobre notícies que protagonitzen les xarxes socials arreu del món; i d'altres programes que estan a punt de començar com el programa musical 'Sube el volumen', el programa sobre cinema 'La gran oquesta del cine', el programa per conèixer les entitats municipals 'Entitats' i el programa esportiu 'Toca Guanyar'.

 

Posteriorment, els i les joves impulsores de l’emissora incorporaran nous programes de temàtiques diverses enfocats al públic juvenil.

 

 

Vols participar de la Ràdio?

Si tens entre 16 i 30 anys i vols participar activament de la creació de nous programes de la ‘Ràdio Lliçà Jove’, contacta-hi enviant un correu electrònic a: radiollicajove@espaijovegalliner.cat.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/07/2018 17:33:20

  • Imprimir Imprimir