Joventut

Joventut

Apunta't al Superxef Jove, el primer concurs de cuina per a joves

21/5/2018

  • Superxef Jove 2018

Si ets jove i t’agrada la cuina, apunta’t al primer concurs de cuina ‘Super Xef Jove’ organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2018.

 

La competició culinària es durà a terme les tardes del divendres 29 de juny i 6 de juliol a la cuina de l'Escola Bressol Municipal Nova Espurna.

 

Els i les joves concursants hauran de cuinar un plat determinat, que serà un plat sorpresa fins uns minuts abans de l’inici de la competició, en un màxim de temps a la cuina que l’organització del concurs haurà habilitat. Seguint una mecànica semblant a la del concurs de televisió ‘MasterChef’.

 

El primer premi per al guanyador/a del concurs és un curs de cuina valorat en 300€; el llibre de cuina de MasterChef pel segon classificat; i un xec regal de 30€ bescanviable a una botiga especialitzada en cuina per al tercer classificat/da.

 

 

Inscripcions

S’hi poden inscriure gratuïtament joves que estiguin cursant l’ESO, del 21 de maig al 22 de juny a l’Espai Jove El Galliner o a través del següent formulari d'inscripció.

 

 

Inscriu-te


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 22/05/2018 14:33:04

  • Imprimir Imprimir