Joventut

Joventut

Aventura't a l'Estiu 2018: Casal Jove, Casal d'Estiu i Casal d'Esports

2/5/2018

  • Aventura't a l'estiu 2018

Aquest estiu no et quedis a casa i apunta't als casals que organitza l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt durant les vacances! Tens a la teva disposició tres tipus de casals per a infantis i joves des de P3 fins als 17 anys: el Casal d'Esports, el Casal d'Estiu i el Casal Jove. Aquest any, com a novetat, també hi haurà Casal d'Esports i el Casal d'Estiu a l'Escola Rosa Oriol Anguera de Ca l'Artigues per donar servei als barris.

 

 


 

 

Aventura't a l'estiu 2018

CASAL D'ESPORTS

Del 25 de juny al 27 de juliol per a infants i joves de P3 a 2n d'ESO

Al Pavelló d'Esports i Escola Rosa Oriol

El Casal d’Esports, que organitza la Regidoria d’Esports, està adreçat a infants i joves que cursen des de P3 fins a 2n d’ESO. Aquest casal es basa en activitats esportives complementades amb activitats lúdiques.

 

Si vols passar-t’ho molt bé aquest estiu, conèixer nous amics i fer moltes activitats (esports, jocs tradicionals, balls, activitats a l’aire lliure, inflables, circuits diversos, treballs manuals, activitats en anglès, refrescar-te a la piscina i moltes coses més, entre les quals la tradicional acampada), apunta’t al Casal d’Esports.

 

CASAL D'ESTIU

Del 25 de juny al 27 de juliol per a nens i nenes de P3 a 6è de primària

A l'Escola Lliçà d'Amunt i Escola Rosa Oriol

L’Esplai de Lliçà d’Amunt i la regidoria de Joventut treballem conjuntament en la preparació del casal d’enguany amb l’objectiu de crear un entorn de descoberta, d’aventures, de diversió i d’aproximació al món del lleure, tot educant en la vessant afectivo-social. El Casal d’Estiu és obert a nens i nenes que aquest curs 2017-2018 han cursat des de P3 fins a 6è de Primària

 

3, 2, 1... Enlairament! Amb aquestes paraules comença la millor aventura que un nen pot viure: La descoberta de l’Univers! Aquest estiu tindreu una vivència única descobrint els misteris de l’Univers. Descobrirem planetes, estrelles, galàxies i potser algun ésser extraterrestre que ens farà passar les millors vacances de la nostra vida.

 

 

CASAL JOVE

Del 2 al 27 de juliol per joves de 1r d'ESO fins a 17 anys

A l'Institut Hipàtia d'Alexandria

Després de l’èxit de participació de l’any passat i la valoració tan positiva dels joves, la regidoria de Joventut aposta un any més pel Casal Jove, un espai de trobada per als i les joves que aquest curs 2017/2018 hagin cursat 1r d’ESO i fins els 17 anys.


Aquest casal té com a objectius que els i les joves trobin un lloc on relacionar-se i divertir-se amb els seus companys i companyes, on fer nous amics i on aprendre coses noves d’una manera lúdica i divertida per poder gaudir d’un bon estiu i no avorrir-se durant els matins a casa.


Algunes de les activitats que hi trobaran seran piscina diària, tallers creatius, tallers de cuina, esports, graffiti, inflables, jocs diversos, torneig de PS4 i sortides de tot el dia.

 

 


 

 

Preus i horaris

Aquest any el Casal d'Estiu i el Casal d'Esports han unificat els seus horaris i, tots dos, ofereixen servei d'Acollida de matí (de 7:30h a 8:30h), Casal de matí (de 8:30h a 13h), servei de Menjador (de 13h a 15h) i Casal de tarda (de 15h a 16:30h). El Casal Jove només oferirà el servei de Casal de matí (de 8:30h a 13h) i el servei de Menjador (de 13h a 15h).

 

Preus Casals Lliçà d´Amunt 2018

 

Inscripcions

El període d'inscripció al Casal d'Estiu, Casal d'Esports i Casal Jove està obert del 2 al 22 de maig a:

  • Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC): de dilluns a divendres de 8h a 13h
  • Pavelló d'Esports: de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 22h
  • Centre Cívic Ca l'Artigues: dimarts i dimecres de 15h a 21h

 

Més informació

Podeu trobar més informació sobre els casals al díptic informatiu, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, al web de l'Ajuntament, als punts d'atenció al públic per a fer inscripcions i als següents correus electrònics:

  • Casal d'Esports: llam.esports@llicamunt.cat
  • Casal d'Estiu: llam.casalestiu@llicamunt.cat
  • Casal Jove: elgalliner@llicamunt.cat

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/05/2018 13:19:32

  • Imprimir Imprimir