Joventut

Joventut

'Nit Sàpiens', el game show solidari de l'INS Lliçà

9/4/2018

  • Nit Sàpiens Institut Lliçà

El dissabte 26 de maig l'Institut Lliçà d'Amunt celebra la primera festa solidària Nit Sàpiens, un joc en equips per col·laborar en la reconstrucció de l'escola Mbandi a Kènia, a través de l'ONG Children of Àfrica.

 

Nit Sàpiens és un joc de competició per equips d'entre 6 i 8 persones (majors de 18 anys) que hauran d'enfrontar-se a diferents proves de temàtiques variades: preguntes de cultura general, manualitats, espectacle, etc. Els grups podran fer servir internet per buscar informació, però en un temps limitat.

 

El joc es durà a terme el dissabte 26 de maig a les 20h al pavelló de l'Institut Lliçà d'Amunt. L'activitat té un cost de 10€ per a cada jugador, que anirà a parar directament a l'ONG Children of Àfrica. Durant la Nit Sàpiens hi haurà un servei de barra de bar a càrrec de l'organització.

 

 

Inscripcions

Les inscripcions s'han de fer mitjaçant un formulari en línia o enviant un correu electrònic a sapiensthegame@gmail.com indicant el nom de l'equip i el nom dels diferents jugadors del grup. Cada jugador aportarà 10 euros a la causa, que es pagaran el mateix dia de l'activitat.

 

 

Com és el sàpiens?

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/05/2018 13:39:30

  • Imprimir Imprimir