Joventut

Joventut

Segona Jornada de representants estudiantils de Lliçà d'Amunt

24/1/2018

  • Segona Jornada de Representats Estudiantils de Lliçà d'Amunt

La Regidoria de Joventut vam portar a terme, el passat dilluns 22 de gener, la segona Jornada de representants estudiantils amb Delegats i Delegades de classe, Consellers i Conselleres Escolars i representants de l’Associació d’Estudiants, de l’institut Lliçà i de l’institut Hipàtia d’Alexandria.

 

L’objectiu principal d’aquesta trobada anual és el de fomentar la participació dels estudiants en el dia a dia del seu institut i del municipi.

 

La sessió va dividir-se en dos grans blocs: en primer lloc els 34 joves participants van aprendre quins són els òrgans de participació formals i no formals dels seus centres, així com recursos per millorar la seva tasca com a representants dels seus companys i companyes. En el segon bloc van posar en pràctica els seus coneixements resolent problemàtiques fictícies que poden sorgir als seus instituts.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/02/2018 11:21:19

  • Imprimir Imprimir