Joventut

Joventut

Així va ser la inauguració de l'Skatepark

5/2/2018

  • Festa d'inauguració de l'Skatepark

El passat divendres 2 de febrer les Regidories de Joventut i Acció Social vam celebrar una festa amb diferents grups de joves del municipi per inaugurar el nou Skatepark del Parc de la Felicitat.

 

L’activitat va començar a la tarda amb demostracions de skate, scooter i patins i graffiti, per part dels assistents, per estrenar les noves instal·lacions. Després, el grup de joves Upperfree va organitzar una “Batalla de Galls” on els participants havien de competir per fer les millors rimes improvisades.

 

Al vespre, l’artista convidat Pure Nigga va fer un concert amb les seves millors cançons de Reggae i Hip-Hop per acabar la jornada festiva.

 

 

El vídeo de la inauguració

 

 

 

Els Youtubers també han volgut provar el nou Skatepark

 

Els Youtubers @TIPSBMX i @SergiNicolas van voler estrenar l'Skatepark del Parc de la Felicitat, com altres joves del municipi.

 

@TIPSBMX I AMICS VAN PROVAR-LO EL DIA DE LA INAUGURACIÓ

 

 

 

@SERGINICOLAS I AMICS EL VAN ESTRENAR UNS DIES ABANS DE LA INAUGURACIÓ

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/02/2018 11:05:54

  • Imprimir Imprimir