Joventut

Joventut

Descobreix els nous descomptes amb el Carnet Jove d'aquest 2018

12/1/2018

  • Carnet Jove 2018
El Carnet Jove és un servei que ofereix promocions, serveis, propostes i avantatges als joves. En total són més de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits com la cultura, el turisme i la mobilitat, la formació, etc. I més de 80.000 avantatges arreu d'Europa.

Pots gaudir de tots aquests avantatges si tens entre 14 i 29 anys. Si no el tens, pots tramitar el Carnet Jove on-line a través de la pàgina web o des de qualsevol oficina de La Caixa (no cal tenir-hi compte) i pagar una quota anual de 7'90€. Si necessites més informació pots entrar a la pàgina web del Carnet Jove o dirigir-te a qualsevol oficina de La Caixa.
 

Com fer-lo servir

Hi ha molts establiments arreu del món que fan descomptes pel simple fet de ser jove i tenir-ne el carnet. D'altra banda, també existeix el Pack Jove virtual amb un seguit vals de descomptes que pots fer servir una vegada. Aquests, els pots trobar al web o a l'App per a telèfons mòbils.
 

Propostes d'activitats

A l'App del Carnet Jove trobaràs més de 8.000 descomptes en activitats de tot tipus: concerts, espectacles, partits de futbol, entrades al cinema, activitats d'aventura, material, escapades, etc.

 

 

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 12/01/2018 12:36:04

  • Imprimir Imprimir