Joventut

Joventut

Parc de Nadal 2017

20/12/2017

  • Parc de Nadal 2017

Un any més el Parc de Nadal obre les seves portes amb moltes sorepreses i noivetats: aquesta vegada, ampliem l'horari i obrim matí i tarda!

 

La regidoria de Joventut organitzem una nova edició del Parc de Nadal, un espai on els infants i els nens i nenes, fins els 12 anys, podran gaudir de diverses activitats com tallers creatius, inflables, jocs, espai per nadons, etc.

 

El Parc de Nadal es durà a terme al Pavelló d'Esports el dijous 28, divendres 29 i dissabte 30 de desembre amb entrada lliure i gratuïta. Aquest any, com  a novetat, l’activitat amplia el seu horari i obrirà en horari de matí i tarda, de 10h a 14h i de 16h a 20h.

 

A la pista interior del Pavelló d’Esports trobareu l’espai per nadons, inflables, jocs en format gegant, taller de pintar cares i tallers de manualitats; a la pista exterior hi haurà un petit circuit de karts i inflables d’aventura; i a la zona de l’aparcament un joc de Làser Tag.

 

Per qüestions de seguretat i d’aforament de l’equipament, la pista interior del Pavelló tindrà l’entrada limitada a 380 persones. Es recomana que els infants vagin acompanyats del mínim de familiars possibles i que es visiti el Parc de Nadal en hores de menys afluència de públic, com pot ser en horari de matí o a primera hora de la tarda.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/12/2017 09:41:31

  • Imprimir Imprimir