Joventut

Joventut

Apunta't a ser Patge Reial aquest nadal

16/11/2017

  • Patge Xumet
Quan s'apropa el nadal la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament busca voluntaris per fer de Patges reials. Cada any s'apunten un munt de joves i asseguren que és una experiència inoblidable i plena de màgia i il·lusió.
 
Els Reis Mags arribaran al nostre municipi el 5 de gener del 2018 carregats de màgia, il·lusió i regals, i necessiten l’ajuda dels seus patges. Dies abans, el 2, 3 i 4 de gener, el Patge Xumet visitarà els diferents barris del poble anunciant la seva arribada, també acompanyat de patges.

 

Apunta't

Si vols acompanyar al Patge Anunciador i a SSMM Els Reis Mags d’Orient en la seva visita a Lliçà d’Amunt, posa't en contacte amb la Regidoria de Cultura a través del correu electrònic cultura@llicamunt.cat o trucant al 93 841 52 25El període d’inscripció és del 7 fins al 18 de novembre.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 16/11/2017 13:36:19

  • Imprimir Imprimir