Joventut

Joventut

Nit de Terror 2017: Divendres 10 de novembre

9/10/2017

 • Nit de Terror 2017

El divendres 10 de novembre tanca portes i finestres per que el terror s’apoderarà de Lliçà d’Amunt. La Regidoria de Joventut organitza un any més la Nit del Terror amb joves voluntaris del municipi. Aquest any la diabòlica activitat es durà a terme a l’antiga Casa de Ca l'Oleguer, situada al nucli antic de Lliçà d’Amunt (La Sagrera). La masia obrirà les seves portes a les 18h.

 

Venda d'entrades

Pots comprar les teves entrades el mateix dia, a taquilla, a partir de les 17h a la casa on es durà a terme la Nit de Terror. Si compres la teva entrada anticipada t'evitaràs llargues cues. El preu de l'entrada és d'1€ per als socis del Galliner (pots fer-te soci aquí), 2€ per als no socis i 4€ per als majors de 30 anys.

 

Les entrades anticipades s'adjudicaran a un horari de passi concret, entre les 18h i el final de l'activitat. Els passis són per grups d'un mínim de 3 persones i un màxim de 5. Les parelles de 2 persones es reubicaran en grups de 3 només si existeix aquesta possibilitat. Hi ha un nombre limitat d'entrades de venda anticipada, i unes hores reservades només per a venda d'entrades a taquilla.

 

NIT DE TERROR 2017

Divendres 10 de novembre a les 17h a La Sagrera

Venda d'entrades a taquilla: divendres 10 a partir de les 17h

Preu entrada: 1€ socis del Galliner / 2€ joves no socis / 4€ majors de 30 anys

 

 

L'antiga casa de Ca l'Oleguer

Aquest any la Nit de Terror es durà a terme a l'antiga casa de Ca l'Oleguer situada Carrer Major número 17, al barri de La Sagrera, el nucli antic de Lliçà d'Amunt.

 

 

 

Recomanacions

 • Es prohibeix l'ús de llanternes dins dins el Túnel.
 • No es permetrà l'accés de vehicles al Carrer Major.
 • No s'aconsella l'entrada a menors de 12 anys i no es permetrà l'entrada d'aquest si no hi ha consentiment d'un adult que l'acompanyi.
 • En cas que el grup no es presenti a l'hora reservada, perdrà el torn sense possibilitat de retorn de diners i es podrà donar el torn a un altre grup.
 • No toquis a ningú i ningú et tocarà.
 • Els grups són d'entre 3 i 5 persones.
 • A l'interior de la casa caldrà seguir les indicacions de la persona guia.
 • No està permès fer fotografies i ni gravar.
 • No es recomana l'assistència a dones embarassades, persones amb problemes hepàtics, cardíacs, epilèptics, amb fotosensibilitat i persones sensibles a la foscor.

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/10/2017 19:26:55

 • Imprimir Imprimir