Joventut

Joventut

Horaris i recorreguts de la nova xarxa dels Transports de Lliçà d'Amunt

28/9/2017

El dilluns 2 d'octubre l'Ajuntament posa en marxa la renovació de la xarxa dels Transports de Lliçà d'Amunt amb nous horaris i recorreguts més curts per connectar millor els barris amb el centre. 

 

Aquesta reestructuració té com a objectiu reduïr el temps del trajecte per moure's pel municipi. Els nous recorreguts són més similars als que es faríen amb un cotxe o moto. El disseny de les noves línies s’ha fet a partir d’un estudi previ que va analitzar el comportament dels usuaris.

 

Les quatre noves línies

 

A1 - CENTRE > PALAUDÀRIES (BLAVA)

És l'antiga línia LA1, però passant per Can Rovira Nou i Can Rovira Vell en cada recorregu. HORARI I RECORREGUT

 

A2 - CENTRE > LA SERRA (VERMELLA)

És l'antiga línia LA2, però sense passar per Can Farell. En aquest recorregut, Pinedes del Vallès, que fins ara quedava molt penalitzada per un recorregut llarg, passa d’un trajecte de 30 minuts a un de només 10 minuts. HORARI I RECORREGUT

 

A4 - CENTRE > CAN FARELL (MARRÓ)

És una línia nova, semblant a l’antiga línia LA2, però amb major cobertura a Can Farel. HORARI I RECORREGUT

 

A5 - CENTRE > CAN XICOTA > GRANOLLERS (GROGA)

És l'antiga línia LA3, però s’hi afegeix un servei a demanda per entrar al polígon de Can Montcau (hi entrarà si hi ha alguna sol·licitud i si ningú ho demana el bus evitarà entrar-hi reduint el temps i la despesa del viatge). HORARI I RECORREGUT

 

 

Canvi de parada davant de l'Ajuntament

Arran d'aquesta actualització de la línies, també s'ha modificat el lloc de les parades que hi ha davant de l'Ajuntament. A partir d'ara els autobusos no pararan tots davant del'Ajunament, sinó que ho faràn a diferents punts dels carrers dels voltants:

 

Mapa de parades TLA Ajuntament 

  • Les línies A1 i A2 pararan a la nova parada Ajuntament B que hi ha al costat de l'Ajuntament, al carrer Torrent Merdanç.
  • La línia A5 pararà a la parada de sempre, Ajuntament A, de davant de l'Ajuntament. Aquí continuarà fent parada el Bus Exprés.cat i la resta d'autobusos de la Generalitat.
  • La línia A4 pararà davant de l'aparcament anomenada Ajuntament C. Aquí continuarà fent parada el Bus Exprés.cat i la resta d'autobusos de la Generalitat.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 28/09/2017 12:02:39

  • Imprimir Imprimir