Joventut

Joventut

'Les Sueques' i 'Opatov', els concerts del mes de maig a L'Aliança

2/5/2016

  • Concert de Les Seques i Opatov a l'Aliança

L'Ateneu L'Aliança organitza dos concerts que donaran molt de parlar durant el mes de maig: el dissabte 7 'Les Sueques', i el dissabte 28 'Opatov'.

 

Concert amb 'Les Sueques'

Dissabte 7 de maig a les 23:30h

Les entrades anticipades tenen un preu de 5€ i es poden comprar a l'Oficina de l'Ateneu, al Bar de l'Aliança i per internet; a taquilla el cost serà de 8€. L'horari d'obertura de taquilla i portes és a les 23h, i l'inici del concert a les 23:30h.

Les sueques són Blanca Lamar (veu i baix), Tuixén Benet (guitarra), Raquel Tomàs (teclats) i Pau Albà (bateria). Banda post-punk indie rock, amb lletres senzilles, però punyents i líriques.

Tenen dos discs editats, "Cremeu les perles" (El Genio Equivocado, 2013), el seu primer LP, i "Educació física (El Genio Equivocado, 2015).

 

 

Concert amb 'Opatov'

Dissabte 28 de maig a les 23:30h

Les entrades anticipades tenen un preu de 4€ i es poden comprar a l'Oficina de l'Ateneu, al Bar de l'Aliança i per internet; a taquilla el cost serà de 7€. L'horari d'obertura de taquilla i portes és a les 23h, i l'inici del concert a les 23:30h.

Opatov és un grup jove però amb molt de recorregut. Saben utilitzar bé els seus recursos. Guanyadors el 2015 dels concursos Bala Perduda i el Proyecto Demo.

Les guitarres van per davant. Després ve la resta, que ho aguanta tot. Una excel·lent base rítmica permet al Carlos i al Dani (els dos guitarres), anar-se’n de viatge per acabar-se retrobant sempre de manera encertada amb el Juan (bateria) i el Peris (baix, trompeta). Menció especial mereixen les veus, encarregades de donar melodia a les composicions d’aquest quartet. Prefereixen l’anglès com a vehicle, sempre amb delay.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/05/2016 12:26:33

  • Imprimir Imprimir