Joventut

Joventut

Obertes les inscripcions als Campaments de l'Esplai d'aquest estiu

1/6/2015

  • Campaments Esplai Lliçà d'Amunt 2015

L'Esplai de Lliçà d'Amunt ja ha obert el període d'inscripció als seus Campaments d'estiu que, aquest any, seran de l'1 al 8 d'agost a Saldes (El Berguedà). Una activitat a l'aire lliure convivint infants, joves i monitors envoltats de natura.

 

Els campaments van dirigits a nens i nenes que aquest curs 2014-2015 hagin crusat de 1r de primària a 1r de Batxillerat i infants de P5 a 1r de primària que són usuaris habituals de l'Esplai durant el curs.

 

Inscripcions

Les inscripcions es faran per als nens de l’Esplai del 1 al 15 de juny els divendres en horari de secretaria, de 19h30 a 21h00 i els dissabtes, dies d’Esplai. Les inscripcions s’obriran a tot el públic del 15 de juny al 10 de juliol. S’hauran de portar a l’Esplai de Lliçà d’Amunt.

 

El darrer dia per realitzar les inscripcions serà al 10 de juliol o bé fins que les places siguin cobertes. Les places són limitades.

 

La reunió informativa dels Campaments serà el dijous 16 de juliol a les 19h al local de l’Esplai (c/d’en Bosch, s/n, al costat de l’Església). En aquesta reunió es presentaran els monitors i monitores de cada grup i s’explicarà el funcionament dels campaments, què s’ha de portar, etc.

 

Per a més informació pots contactar amb l'Esplai al telèfon de l’Esplai 93 841 5 695; els divendres de 19h30 a 21h; enviant a un correu electrònic a bustia@esplaillica.cat i consultant al seu espai web: esplaillica.cat.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 03/06/2015 00:50:04

  • Imprimir Imprimir