Joventut

Joventut

Fes-te soci/a de El Galliner!

6/7/2015

  • Nou carnet del Galliner

L'Espai Jove El Galliner és un racó pensat per a què els joves de Lliçà d'Amunt puguin gaudir d'un punt de trobada de lliure accés, gratuït i dirigit a un ventall d'edats compreses entre els 12 i els 30 anys. L'oferta d'activitats és molt àmplia: tallers creatius, cursos, xerrades, cinefòrums, tornejos, connexió a internet, exposicions, punt d'informació juvenil, activitats de tot tipus, etc.

 

Els socis i sòcies del Galliner, a banda de poder gaudir de totes aquestes possibilitats que ofereix l'Espai Jove, també tenen un gran descompte en les activitats o festes que organitzem des de la Regidoria de Joventut com són: la Nit de Terror, el Parc de nadal, etc. i algunes de les activitats que organitza l'Ajuntament.

 

Tots els joves que vulguin venir al Galliner, fer servir el material i participar de les activitats, s'han de fer socis i portar la fitxa completa.

 

Fer-se soci és molt fàcil, tens dues opcions:

  • Apropa't un dia a l'Espai Jove El Galliner, demana el full d'inscripció, omple'l i ja podràs gaudir de tots els avantatges que hem comentat anteriorment.
  • Descarrega el full d'inscripció, imprimeix-lo i porta'l a l'Espai Jove El Galliner. Un cop fet, ja podràs fer servir tots els serveis que tenim al teu abast.

 

Actualització de dades dels antics socis

Des del passat mes de gener la Regidoria de Joventut estem renovant la base de dades de socis i sòcies de l'Espai Jove El Galliner per què l'antiga ha quedat antiquada. Si fins ara erets soci o sòcia, vine a actualitzar les teves dades. Aquells joves menors de 30 anys que tinguin carnet antic i el vulguin continuar tenint, han de tornar a omplir la fitxa de socis i sòcies i lliurar-la a l'Espai Jove.


Informació relacionada

 

 

 



 

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 16/10/2015 12:50:08

  • Imprimir Imprimir