Joventut

Joventut

notícies

 • Forma't-16 Treballar per Nadal

  FORMA'T+16: Treballar per Nadal

  11 d'octubre de 2017

  La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 • Nit de Terror 2017

  Nit de Terror 2017: Divendres 10 de novembre

  9 d'octubre de 2017

  El divendres 10 de novembre tanca portes i finestres per que el terror s’apoderarà de Lliçà d’Amunt. La Regidoria de Joventut organitza un any més la Nit del Terror amb joves voluntaris del municipi. Aquest any la diabòlica activitat es durà a terme a l’antiga Casa de Ca l'Oleguer, situada al nucli antic de Lliçà d’Amunt (La Sagrera). La masia obrirà les seves portes a les 18h.

 • Projecte Corresponsals als Instituts

  Busquem corresponsals als Instituts

  6 d'octubre de 2017

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntamen estem buscant joves que estudiïn ESO o Batxillerat que vulguin fer d'enllaç informatiu entre els seus companys i companyes de classe i l'Espai Jove El Galliner.

 • Pressupostos Participatius de Joventut 2018

  Pressupostos Participatius de Joventut 2018

  5 d'octubre de 2017

  Per segon any, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament elaborarem conjuntament i de manera participativa amb els i les joves a què destinem una part dels diners del pressupost de la Regidoria de Joventut, dins de la dinàmica de continuar impulsant canals de participació directa i activa entre el jovent del municipi.

 • La Juguesca Extender 2017

  Dissabte 30 de setembre arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender

  29 de setembre de 2017

  Aquest dissabte 30 de setembre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, Bingo Musical i la presència de totes les colles.

 • Nova parada TLA Ajuntament Lliçà d'Amunt

  Horaris i recorreguts de la nova xarxa dels Transports de Lliçà d'Amunt

  28 de setembre de 2017

  El dilluns 2 d'octubre l'Ajuntament posa en marxa la renovació de la xarxa dels Transports de Lliçà d'Amunt amb nous horaris i recorreguts més curts per connectar millor els barris amb el centre. 
   
  Aquesta reestructuració té com a objectiu reduïr el temps del trajecte per moure's pel municipi. Els nous recorreguts són més similars als que es faríen amb un cotxe o moto. El disseny de les noves línies s’ha fet a partir d’un estudi previ que va analitzar el comportament dels usuaris.
   
  Les...

 • Curs de Twerk per a joves

  Estrenem activitats juvenils al Centre Cívic Ca l'Artigues

  20 de setembre de 2017

  Les Regidories de Joventut i Centres Cívics proposem diferents activitats juvenils al Centre Cívic Ca l’Artigues amb l’objectiu d’obrir els espais municipals per a que els joves pugueu organitzar-vos i programar activitats del vostre interès.

 • Organització La Juguesca

  La veu dels Joves: La Juguesca

  13 de setembre de 2017

  ja s'ha acabat la 23a edició de La Juguesca, la competició entre colles de la Festa Major de Lliçà d'Amunt. L'Eudald Pineda (29) i la Carla Marcos (28) són dos dels joves que formen part de l'Organització. La Regidoria de Joventut hem volgut saber què els aporta aquesta experiència en la seva vida personal i professional.

 • Bus Nit FM 2017

  Bus Nit Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017

  6 de setembre de 2017

   
  Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves (i no tant joves) un nou servei de Bus Nit per tornar a casa, des de les 17h fins les 3h de la matinada.

 • La Juguesca: Els 3 porquets

  La Juguesca 2017

  4 de setembre de 2017

  Està a punt de començar l'activitat per excel·lència de la nostra Festa Major que omple de color Lliçà d'Amunt: La Juguesca 2017! Els Bisky, els Can t'Implora, els Skcando i els Sporting l'Olla competiran per treure la corona als Concos, guanyadors de l'edició passada de la competició.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA