Joventut

Joventut

notícies

 • Inauguració Skatepark Lliçà d'Amunt

  Inaugurem l'Skatepark del Parc de la Felicitat

  22 de gener de 2018

  El divendres 2 de febrer inaugurem la reforma de l'Skatepark del Parc de la Felicitat amb una gran festa urbana plena d'activitats per estrenar-lo.

 • Carnaval Lliçà d'Amunt 2018

  Tot el que has de saber sobre la festa de Carnaval 2018

  12 de gener de 2018

  ja tenim molt a prop la festa de Carnaval de Lliçà d'Amunt. El dissabte 10 de febrer els carrer del municipi s'ompliran de música, festa i alegria. Hi haurà, com sempre, concurs de disfresses amb sis categories amb premi i rua pel centre del poble.
   
   
  La Rua sortirà de la Biblioteca Ca l'Oliveres després del pregó del Rei Carnestoltes des del balcó, recorrerà el centre urbà, i acabarà al Pavelló d'Esports on es farà el lliurament de premis del concurs de disfresses.

 • Carnet Jove 2018

  Descobreix els nous descomptes amb el Carnet Jove d'aquest 2018

  12 de gener de 2018

  El Carnet Jove és un servei que ofereix promocions, serveis, propostes i avantatges als joves. En total són més de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits com la cultura, el turisme i la mobilitat, la formació, etc. I més de 80.000 avantatges arreu d'Europa.

 • Cap d'Any a l'Aliança 2017

  Revetlla de Cap d'Any a l'Ateneu l'Aliança

  25 de desembre de 2017

  Acaba l'any 2017 a prop de cada a la revetlla de Cap d'Any de l'Ateneu l'Aliança el 31 de desembre, a partir de les 0:30 i fins les 6h de la matinada. Una festa una festa popular, a preus populars, per gaudir de les primeres hores de 2018 amb el millor ambient i companyia.

 • Parc de Nadal 2017

  Parc de Nadal 2017

  20 de desembre de 2017

  Un any més el Parc de Nadal obre les seves portes amb moltes sorepreses i noivetats: aquesta vegada, ampliem l'horari i obrim matí i tarda!
   
  La regidoria de Joventut organitzem una nova edició del Parc de Nadal, un espai on els infants i els nens i nenes, fins els 12 anys, podran gaudir de diverses activitats com tallers creatius, inflables, jocs, espai per nadons, etc.

 • Pressupostos Participatius de Joventut 2018

  Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius 2018

  19 de desembre de 2017

  El próxim divendres 22 de desembre celebrem l'Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018, a les 20h l'Ateneu l'Aliança, per decidir a quines activitats dedicarem 10.000€ del pressupost de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament.

 • Pre-Cap d'Any2017

  Celebra el Pre-Cap d'Any el 22 de desembre a l'Aliança!

  15 de desembre de 2017

  El 22 de desembre, després de l'Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018, celebra amb els teus amics i amigues, el final de classes amb el Pre-Cap d'Any a les 23h a l'Ateneu l'Aliança.

 • 12 hores de jocs de taula

  12 hores de jocs de taula a l'Aliança

  11 de desembre de 2017

  El dissabte 16 de desembre es realitzarà la darrera activitat dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017, les 12 hores de jocs de taula a l'Ateneu l'Aliança, de 9h a 21h.

 • Batalla de galls contra la violència de gènere

  'Batalla de galls' contra la violència de gènere

  20 de novembre de 2017

  La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament organitza, el próxim dissabte 25 de novembre, un seguit d'actuacions de 'Batalla de galls' contra la violència de gènere al Parc de Can Godanya (carrer de La Fàbrica s/n).
   
  S'hi pot inscriure tothom que vulgui amb una única condició: el terma de les batalles haurà de girar al voltant de la lluita per l'igualtat de gènere. Tots i totes les participants rebran un obsequi.

 • Protecció Civil Lliçà d'Amunt

  Protecció Civil de Lliçà d'Amunt busca nous voluntaris i voluntàries

  20 de novembre de 2017

  Protecció Civil de Lliçà d'Amunt ha obert 3 noves places de voluntaris i voluntàries per desenvolupar la seva tasca al municipi. La Protecció Civil és un cos de seguretat que treballa en suport amb els serveis d'emergència, compost per persones voluntàries i que proporciona protecció i assistència al ciutadà davant qualsevol tipus possible d'accident o catàstrofe, així com protegir el medi ambient.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA