Joventut

Joventut

notícies

 • Curs de Twerk per a joves

  Estrenem activitats juvenils al Centre Cívic Ca l'Artigues

  20 de setembre de 2017

  Les Regidories de Joventut i Centres Cívics proposem diferents activitats juvenils al Centre Cívic Ca l’Artigues amb l’objectiu d’obrir els espais municipals per a que els joves pugueu organitzar-vos i programar activitats del vostre interès.

 • Organització La Juguesca

  La veu dels Joves: La Juguesca

  13 de setembre de 2017

  ja s'ha acabat la 23a edició de La Juguesca, la competició entre colles de la Festa Major de Lliçà d'Amunt. L'Eudald Pineda (29) i la Carla Marcos (28) són dos dels joves que formen part de l'Organització. La Regidoria de Joventut hem volgut saber què els aporta aquesta experiència en la seva vida personal i professional.

 • Bus Nit FM 2017

  Bus Nit Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017

  6 de setembre de 2017

   
  Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves (i no tant joves) un nou servei de Bus Nit per tornar a casa, des de les 17h fins les 3h de la matinada.

 • La Juguesca: Els 3 porquets

  La Juguesca 2017

  4 de setembre de 2017

  Està a punt de començar l'activitat per excel·lència de la nostra Festa Major que omple de color Lliçà d'Amunt: La Juguesca 2017! Els Bisky, els Can t'Implora, els Skcando i els Sporting l'Olla competiran per treure la corona als Concos, guanyadors de l'edició passada de la competició.

 • Festa Major de Lliçà d'Amunt 207

  Rapsusklei, Itaca Band, Vaparir Tour i Pure Nigga ompliran les nits de Festa Major 2017

  28 d'agost de 2017

  Ja tenim tot a punt per la festivitat més esperada pels joves lliçanencs, la FESTA MAJOR DE LLIÇÀ D'AMUNT 2017 (amb majúscules), que començarà el dissabte 2 de setembre amb les tradicionals 24 Hores de Resistència en Ciclomotor i acabarà el dilluns 11 amb el veredicte de La Juguesca i una sessió de DJ per tancar la festa. Des de El Galliner fem un repàs de les activitats més joves d'enguany.

 • 24 Hores Vall del Tenes 2017

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2017

  21 d'agost de 2017

  El cap de setmana del dissabte 2 i diumenge 3 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2017, es portarà a terme la XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • Lliçà Killer 2017

  Inscriu-te a la segona edició del Lliçà Killer i no deixis de matar!

  14 d'agost de 2017

  Està a punt de començar la Festa major de Lliçà d'Amunt 2017 i amb ella la segona edició del Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'Assassí de la Pastanaga organitzat per la Regidoria de Joventut.  Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!
   
  Si tens entre 16 i 30 anys i moltes ganes de no parar durant la Festa Major, participa i converteix-te en assassí per uns dies. Hauràs de perseguir les teves víctimes, nit i dia, per matar-les amb...

 • Team La Vinya

  Veu dels Joves: Team La Vinya

  31 de juliol de 2017

  L’Albert Vidal (18), l’Aleix Garriga (19), el Sergi Gual (18) i Marc Tobella (17) són un grup d’amics que han format el Team La Vinya, un equip de motos de competició. La Regidoria de Joventut hem volgut saber què els ha aportat aquesta experiència en la seva vida.
   
  Què és el Team La Vinya?
  El Team la Vinya és un equip de competició que hem creat un grup d’amics de Lliçà d’Amunt.

 • TLA Agost 2017

  Nou recorregut del Bus Urbà durant l'agost

  26 de juliol de 2017

  Durant les vacances els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) modifiquen el seu horari i recorregut per millorar el servei que s'ofereix a l'agost. Aquest any, en comptes de fer un únic i llarg recorregut per tot el municipi, es combinaran quatre noves línies i recorreguts de forma alternativa que arribaran als diferents barris.
   
  Aquest nou servei estarà operatiu tots els dies laborables, des de les 7h del matí fins a les 15h de la tarda, com cada any, de l'1 al 31 d'agost.

 • Màquina preservatius Galliner

  Màquines de preservatius a Lliçà d'Amunt

  5 de juliol de 2017

  La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha instal·lat dues màquines dispensadores de preservatius masculins en diferents punts del poble, aquestes formen part del 'Programa Màquina' de la Generalitat de Catalunya.
   
  L'objectiu d'aquestes màquines és apropar l'accés dels preservatius als joves del municipi. Per aconseguir-ho, el Programa Màquina ofereix preservatius de qualitat a preus reduïts: un paquet de tres preservatius tenen un preu de 1,5€.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA