Joventut

Joventut

notícies

 • Calendari de preinscripcions curs 2016-2017

  Calendari de preinscripció i matrícula d'estudis del curs 2017-2018

  22 de febrer de 2017

  Ha arribar l'hora de decidir els teus estiudis, i sobre el teu futur. Des del Punt d'Informació Juvenil del Galliner t'hem donat eines per ajudar-te a decidir què vols estudiar, així com recursos digitals a l'Espai Estudis del web del Galliner. Un cop ja saps què vols estudiar, has de tenir en compte les dates de pre-inscripció i matrícula als diferents estudis.

 • Programa Catazubi 2017

  Estudia FP Dual a Alemanya amb el programa CATAZUBI

  13 de febrer de 2017

  El Programa Catazubi 2017 ofereix entre 100 i 150 places a joves catalans, d'entre 18 i 29 anys, interessats en estudiar FP Dual i treballar a Alemanya.
   
  El ventall d’oficis del programa és molt variat: ofereix formació en àmbits com la gastronomia, l’hostaleria, la construcció, els serveis a les persones, així com oficis tècnics industrials i artesanals.

 • Forma't febrer 2016

  FORMA'T+16: Taller sobre Erasmus+

  31 de gener de 2017

  La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves majors de 16 anys, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 • Veu dels joves Lliçà d'Amunt

  Busquem joves amb experiències per explicar!

  27 de gener de 2017

  Si ets jove emprenedor/a; has viscut, treballat o estudiat a l’estranger; participes activament del món associatiu; has fet un voluntariat que t’ha canviat la vida; tens un grup de música; ets esportista destacat/da; has publicat algun projecte o hi estàs treballant; vols compartir amb la resta les teves vivències... etc. T’estem buscant!
   
  La Regidoria de Joventut cerquem joves d’entre 16 i 30 anys del municipi que han aconseguit fites personals importants per posar en marxa...

 • Cartes del Magic Draft

  Torneig de Magic Draft: dissabte 11 de febrer

  27 de gener de 2017

  El dissabte 11 de febrer un grup de joves amb el suport de Tricric organitzaran un torneig del joc Màgic Draft. Aquesta serà la primera activitat sorgida dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2017.

 • Carnaval 2016

  Tot el que has de saber sobre la festa de Carnaval 2017

  27 de gener de 2017

  Un any més la festa de Carnaval omplirà el dissabte 25 de febrer els carrers del centre del poble de música, festa, alegria i, aquesta vegada, també de llaminadures. Arriba a Lliçà d'Amunt el Carnaval més llaminer de la ma de l'Ajuntament i la Comissió de Festes!
   
  La Rua sortirà a les 18h de la Biblioteca Ca l'Oliveres després del pregó del Rei Carnestoltes des del valcó, recorrerà el centre urbà, i acabarà al Pavelló d'Esports on es farà el lliurament de premis del concurs...

 • El 7é sentit

  Formar part d'una associació t'aporta el 7è sentit

  25 de gener de 2017

  Quan som joves tenim pocs compromisos i, per tant, força temps lliure per dedicar a la família, els amics i les nostres aficions. Però també és important trobar temps per conèixer-se a un mateix i créixer a nivell personal. Una de les maneres més interessant de fer-ho és trobar una associació on puguis aportar les teves habilitats i aprendre'n de noves. Només així aconseguiràs el 7è sentit!
   
  El 7è sentit
  El setè sentit són totes les habilitats que t'aporta implicar-te en el...

 • Light painting - Juanjo Carrasco

  Curs monogràfic de fotografia nocturna 'Light Painting'

  18 de gener de 2017

  La Regidoria de Joventut organitzem durant el mes de febrer un curs monogràfic de fotografia nocturna amb efectes de llum “Light Painting”, de la mà del fotògraf Juanjo Carrasco. El curs es desenvoluparà els dissabtes 11, 18 i 25 de febrer de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, amb una tercera sessió pràctica nocturna el dia 25 de 21h a 00h.

 • Parc de Nadal 2017

  Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2016

  20 de desembre de 2016

  Els darrers dies de l'any la Regidoria de Joventut celebrem el Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2016, un espai on joves i nens del municipi podreu gaudir de diferents activitats que faran que aprofitis les teves vacances al màxim!
   
  El Parc de Nadal estarà situat, com sempre, al Pavelló Municipal d'Esports el dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de desembre en horari de tarda de 16h a 20h amb entrada lliure i gratuïta. Les activitats estan dividides en dos blocs i quatre espais:
   
  Activitats...

 • Quinto de Nadal Esplai Lliçà d'Amunt 2015

  Quinto de Nadal de l'Esplai 2016

  19 de desembre de 2016

  El diumenge 25 de desembre, des de fa molts anys, el Grup d'Esplai de Lliçà d'Amunt organitza el Quinto de Nadal a l'Ateneu L'Aliança a partir de les 18:30h. Amb aquest particular joc d'atzar pots guanyar-hi imporants lots de de productes i regals que han fet botigues i establiments del municipi. Pots arribar a cas amb un munt de regals el dia de Nadal!
   
  Què és el Quinto?
  El Quinto és un joc típic de les dates nadalenques. La seva mecànica és semblant a la del bingo ja que cada jugador...

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA