Joventut

Joventut

notícies

 • Assemblea jove - La Nit Jove de Festa Major la muntes tu!

  L'Assemblea Jove decideix que Rapsusklei i Pure Nigga protagonitzin la Nit Jove de Festa Major 2017

  7 d'abril de 2017

  El passat dijous 6 d'abril la Regidoria de Joventut vam celebrar la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major 2017. 
   
  El procés consultiu s'ha desenvolupat en tres fases: en primer lloc, durant el mes de març, es van recollir propostes musicals a través d'un formulari online habilitat al web de l'Espai Jove El Galliner; un cop rebudes les propostes, el personal de la Regidoria...

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  29 de març de 2017

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt porta a terme tres casals aquest estiu: el Casal d'Estiu, per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària; el Casal Jove per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys; i el Casal d'Esports, d'activitats esportives per a nens i joves.

 • Festa Major 2016

  Assemblea per decidir la Nit Jove de Festa Major 2017

  29 de març de 2017

  La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!
   
  El dijous 6 de d'abril celebrem la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major. Aquesta es durà a terme el dijous 6 d'abril a les 19:30h a l'Espai...

 • Forma't: Alimentació saludable

  Forma’t: Taller sobre alimentació saludable

  29 de març de 2017

  Continuem amb el projecte Forma’t, per oferir informació actualitzada i útil als joves del municipi, a través de tallers formatius teòrico-pràctics en els que parlem de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc., temes escollits a petició dels joves i adaptats als alumnes que participen dels tallers.

 • Fira Guia't

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2017

  27 de març de 2017

  No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 4, 5 i 6 d'abril arriba la setena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès Oriental.
   
  L'edició...

 • Contraband 2017

  Arriba 'Contraband', el concurs de joves bandes de música de Lliçà d’Amunt

  9 de març de 2017

  Aquesta primavera tindrà lloc a Lliçà d’Amunt el primer concurs de bandes musicals amateurs organitzat per una comissió de joves que participa dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017.

 • Sortida al cinema

  Si ets jove... Mou-te i vine al cinema!

  8 de març de 2017

  Si tens entre 12 (a partir de 1r d’ESO) i 17 anys i vols que passem una tarda tots junts al cinema, no t’ho pensis i apunta’t! Aquesta sortida jove serà el divendres 31 de març, des de les 16:30h a les 20:30h aproximadament.

 • Saló del'Ensenyament

  Saló de l'Ensenyament i Saló del Màster 2017

  6 de març de 2017

  Has acabat l'ESO i estàs decidint la teva carrera acadèmica i el teu futur? Al Saló de l'Ensenyament trobaràs totes les universitats, cicles de grau mitjà i grau superior, formació professional i centres de formació complementària en un mateix espai. Aquest any serà des del dimecres 22 fins al diumenge 26 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc). Les entrades, que es poden comprar per internet, el mateix dia a taquilla i al Telentrada, tenen un cost de 5,5€...

 • Voluntaris de Protecció Civil - Veu dels Joves

  Veu dels Joves: L'experiència dels voluntaris de Protecció Civil

  3 de març de 2017

  L’Albert Aguilera (19 anys), l’Ismael Rodríguez (19 anys) i el Luís Rayo (23 anys), són voluntaris de Protecció Civil de Lliçà d’Amunt des de fa més de 3 anys. La Regidoria de Joventut hem volgut trobar-nos amb ells per què ens expliquin la seva experiència com a voluntaris a una entitat i què ha significat en les seves vides. Són els primers convidats a la Veu dels Joves!
   
   
  Què és Protecció Civil de Lliçà d’Amunt?
  Albert: Protecció Civil de Lliçà d’Amunt és...

 • Forma't+16: I ara què estudio?

  Forma’t+16: I ara què estudio?

  3 de març de 2017

  Continuem amb el projecte Forma’t+16, per oferir informació actualitzada i útil als joves majors de 16 anys del municipi, a través de tallers formatius teòrico-pràctics en els que parlem de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc., temes escollits a petició dels joves i adaptats als alumnes que participen dels tallers.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA