Joventut

Joventut

Treball

En aquest espai podràs trobar informació i recursos relacionats amb la recerca de feina, així com cursos i taller relacionats que fem des de El Galliner. D'altra banda, també podràs trobar les ofertes de feina que s'hi publiquen per a joves al Vallès Oriental (de l'Oficina Jove) o per a tothom a La Vall del Tenes (del SEOVT).

 

 

 


 

Notícies relacionades

 

 • Casal d'Esports

  Es cerquen monitors/es d'activitats esportives i de ball per l'estiu

  1 d'abril de 2015

  La Regidoria d'Esports cerca monitors i monitores d'activitats esportives o de ball per a la temporada d'estiu (juny i juliol). Si vols ser monitor/a has de presentar el teu currículum i fotocòpies compulsades de les titulacions, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, per registre d'entrada, de l'1 al 24 d'abril. Cal especificar que és per treballar de monitor/a d'activitats esportives i de ball al Pavelló d'Esports durant l'estiu.

 • Dades Pla Millorem l'Ocupació (Gener 2015)

  Més de 70 persones ja s'han inscrit al Pla "Millorem l'Ocupació". I tu? Què fas?

  25 de febrer de 2015

  Al gener vam posar en marxa el Pla "Millorem l'Ocupació", adreçat a persones que requereixin un assessorament en la millora de la seva ocupabilitat.
   
  Amb la intenció d'oferir solucions i recursos adaptats a les necessitats de cada persona atesa, s'estan portant a terme assessories individualitzades en les que es fa un anàlisi de les habilitats i coneixements de cada usuari o usuària per poder fer un pla de treball que serveixi per millorar les possibilitats d'ocupabilitat.

 • Entrevista de feina

  Com sobreviure a una entrevista de feina i no morir en l'intent

  20 d'octubre de 2014

  L’entrevista de feina acostuma a ser l’últim obstacle que cal superar en els processos de selecció que les empreses duen a terme per tal d’incorporar personal nou.

 • Xerrada no et quedis aturat!

  Xerrada: 'No et quedis aturat!'

  13 d'octubre de 2014

  L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ofereix aquest curs un seguit de xerrades, tallers i píndoles informatives adreçades a joves amb l'objectiu d'ampliar el teu coneixement sobre diferents temes, ja sigui feina, estudis, salut, emancipació, etc.
   
  Aquest dimecres 12 de novembre parlarem sobre què pots fer si estàs a l'atur, "No et quedis aturat" a les 18h a l'Espai Jove El Galliner, impartida per la Oficina Jove del Vallès Oriental.

dreceres

 • Treball
 • Estudis
 • Lleure
 • Salut

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA