Joventut

Joventut

notícies

 • 24 Hores Vall del Tenes 2017

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2017

  21 d'agost de 2017

  El cap de setmana del dissabte 2 i diumenge 3 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2017, es portarà a terme la XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • Lliçà Killer 2017

  Inscriu-te a la segona edició del Lliçà Killer i no deixis de matar!

  14 d'agost de 2017

  Està a punt de començar la Festa major de Lliçà d'Amunt 2017 i amb ella la segona edició del Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'Assassí de la Pastanaga organitzat per la Regidoria de Joventut.  Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!
   
  Si tens entre 16 i 30 anys i moltes ganes de no parar durant la Festa Major, participa i converteix-te en assassí per uns dies. Hauràs de perseguir les teves víctimes, nit i dia, per matar-les amb...

 • Team La Vinya

  Veu dels Joves: Team La Vinya

  31 de juliol de 2017

  L’Albert Vidal (18), l’Aleix Garriga (19), el Sergi Gual (18) i Marc Tobella (17) són un grup d’amics que han format el Team La Vinya, un equip de motos de competició. La Regidoria de Joventut hem volgut saber què els ha aportat aquesta experiència en la seva vida.
   
  Què és el Team La Vinya?
  El Team la Vinya és un equip de competició que hem creat un grup d’amics de Lliçà d’Amunt.

 • TLA Agost 2017

  Nou recorregut del Bus Urbà durant l'agost

  26 de juliol de 2017

  Durant les vacances els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) modifiquen el seu horari i recorregut per millorar el servei que s'ofereix a l'agost. Aquest any, en comptes de fer un únic i llarg recorregut per tot el municipi, es combinaran quatre noves línies i recorreguts de forma alternativa que arribaran als diferents barris.
   
  Aquest nou servei estarà operatiu tots els dies laborables, des de les 7h del matí fins a les 15h de la tarda, com cada any, de l'1 al 31 d'agost.

 • Màquina preservatius Galliner

  Màquines de preservatius a Lliçà d'Amunt

  5 de juliol de 2017

  La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha instal·lat dues màquines dispensadores de preservatius masculins en diferents punts del poble, aquestes formen part del 'Programa Màquina' de la Generalitat de Catalunya.
   
  L'objectiu d'aquestes màquines és apropar l'accés dels preservatius als joves del municipi. Per aconseguir-ho, el Programa Màquina ofereix preservatius de qualitat a preus reduïts: un paquet de tres preservatius tenen un preu de 1,5€.

 • Curs de Youtuber Galliner

  Curs monogràfic de Youtuber al Galliner

  22 de juny de 2017

   
  La Regidoria de Joventut organitzem un curs monogràfic gratuït per a joves que vulguin iniciar-se en el món de vídeoblog i els Youtubers. El curs tondrà una durada de quatre sessions, les tardes dels dilluns del mes de juliol.
   
  Si t’estàs plantejant obrir un canal de Youtube, aprèn les millors tècniques, eines i recursos per fer-ho al curs monogràfic del Galliner. El dilluns 3, 10, 17 i 24 de juliol de 17:30h a 19h a la Sala Multimèdia de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 • Curs de primers auxilis 2017

  Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

  20 de juny de 2017

  Els monitors i monitores del Casal d'Estiu, Casal Jove i Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, estan fent aquests dies un cursr de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció.

 • Veu dels Joves: Sergi Serna

  Veu dels Joves: Sergi Serna

  15 de juny de 2017

  El Sergi Serna (19 anys) ha guanyat la categoria de fusteria el concurs CatSkills, el Campionat de Catalunya d’estudiants de la Formació Professional. La Regidoria de Joventut hem volgut que ens expliqui què ha aportat aquesta experiència en la seva vida personal i professional.
   
  Quant de temps fa que et dediques a la fusteria?
  Aquest és el tercer any. Vaig fer dos anys de Grau Mig, ara un de Grau Superior de disseny i em queda un altre any.

 • Imatge Pla Local de Joventut 2017-2021

  Posem en marxa el Pla Local de Joventut 2017-21

  9 de juny de 2017

  El Ple Municipal de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt va aprovar el passat dia 25 de maig el Pla Local de Joventut 2017–2021. El Pla és el document guia que té la Regidoria de Joventut per detectar les necessitats dels i les joves del municipi i orientar les principals actuacions per respondre-les.

 • Forma't: Vull ser cangur

  FORMA'T: Vull ser cangur

  7 de juny de 2017

  La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA