Joventut

Joventut

notícies

 • Vídeo Comissió Jove PLJ17

  Comissió Jove de seguiment del Pla Local de Joventut

  15 de novembre de 2017

  Aquest 2017 la Regidoria de Joventut hem posat en marxa els projectes definits al Pla Local de Joventut de Lliçà d'Amunt 2017-2021. Ara ha arribat el moment d'avaluar els projectes que hem desenvolupat l'any 2017, ja sigui des de l'Àrea de Joventut, altres àrees de l'Ajuntament, o d'altres organismes i entitats involucrades en el Pla.

 • Forma't+16: Presentacions en públic

  FORMA'T+16: Com millorar les presentacions en públic

  14 de novembre de 2017

  La Regidoria de Joventut estem portant a terme el projecte Forma’t+16 amb formacions de diferents temàtiques cada mes. L'objectiu principal dels tallers és donar informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 • Festa anyal 2017 l'Aliança

  Activitats juvenils de la Festa Anyal 2017 de l'Ateneu L'Aliança

  23 d'octubre de 2017

  El divendres 27 d'actubre comença la Festa Anyal 2017 de l'Ateneu L'Aliança amb activitats per no avorrir-se! Les diferents comissions de l'ateneu han programat un seguit d'activitats per poder disfrutar de més de 15 activitat duant tot el mes.
   
  Aquest any l'entitat ofereix una programacio variada per a totes les edats: des d'activitats infantils, teatre, concerts de música en directe, xerrades, etc.

 • Activitats per a joves del Pavelló

  Nou abonament al gimnàs amb descompte per a joves

  11 d'octubre de 2017

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha creat dos nous abonaments al Gimnàs del Pavelló d'Esports amb descompte: un infantil i un altre per a joves des de 1r d'ESO fins als 17 anys.

 • Forma't-16 Treballar per Nadal

  FORMA'T+16: Treballar per Nadal

  11 d'octubre de 2017

  La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 • Nit de Terror 2017

  Nit de Terror 2017: Divendres 10 de novembre

  9 d'octubre de 2017

  El divendres 10 de novembre tanca portes i finestres per que el terror s’apoderarà de Lliçà d’Amunt. La Regidoria de Joventut organitza un any més la Nit del Terror amb joves voluntaris del municipi. Aquest any la diabòlica activitat es durà a terme a l’antiga Casa de Ca l'Oleguer, situada al nucli antic de Lliçà d’Amunt (La Sagrera). La masia obrirà les seves portes a les 18h.

 • Projecte Corresponsals als Instituts

  Busquem corresponsals als Instituts

  6 d'octubre de 2017

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntamen estem buscant joves que estudiïn ESO o Batxillerat que vulguin fer d'enllaç informatiu entre els seus companys i companyes de classe i l'Espai Jove El Galliner.

 • Pressupostos Participatius de Joventut 2018

  Pressupostos Participatius de Joventut 2018

  5 d'octubre de 2017

  Per segon any, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament elaborarem conjuntament i de manera participativa amb els i les joves a què destinem una part dels diners del pressupost de la Regidoria de Joventut, dins de la dinàmica de continuar impulsant canals de participació directa i activa entre el jovent del municipi.

 • La Juguesca Extender 2017

  Dissabte 30 de setembre arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender

  29 de setembre de 2017

  Aquest dissabte 30 de setembre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, Bingo Musical i la presència de totes les colles.

 • Nova parada TLA Ajuntament Lliçà d'Amunt

  Horaris i recorreguts de la nova xarxa dels Transports de Lliçà d'Amunt

  28 de setembre de 2017

  El dilluns 2 d'octubre l'Ajuntament posa en marxa la renovació de la xarxa dels Transports de Lliçà d'Amunt amb nous horaris i recorreguts més curts per connectar millor els barris amb el centre. 
   
  Aquesta reestructuració té com a objectiu reduïr el temps del trajecte per moure's pel municipi. Els nous recorreguts són més similars als que es faríen amb un cotxe o moto. El disseny de les noves línies s’ha fet a partir d’un estudi previ que va analitzar el comportament dels usuaris.
   
  Les...

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA