Joventut

Joventut

notícies

 • Curs de Premonitors/es i de Dinamitzadors/es

  Curs de Premonitors/es de lleure i de Dinamitzadors/es d'activitats 2018

  25 de maig de 2018

  La Regidoria de Joventut obrim inscripcions, del divendres 1 al divendres 22 de juny, al Curs monogràfic de Dinamitzadors i dinamitzadores d'activitats i al Curs monogràfic de Premonitors i premonitores de lleure durant el mes de juliol de l'Espai Jove El Galliner.
   
   
  5a edició del curs de dinamitzadors/es d'activitats
  Els dinamitzadors i dinamitzadores són persones que s’encarreguen de muntar activitats per al temps d’oci i gaudeixen interactuant amb altres persones.

 • Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2018

  Inscriu-te als Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2018

  25 de maig de 2018

  Vols viure una experiència única aquest estiu? Com cada any, el Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt organitza una setmana de campaments per a infants i joves de P5 fins a 4t d’ESO en la qual nens i monitors marxen tota una setmana a realitzar activitats de lleure a la muntanya com ara gimcanes, tallers, jocs de rol, sortides, excursions als gorgs, descoberta del riu, etc.

 • Superxef Jove 2018

  Apunta't al Superxef Jove, el primer concurs de cuina per a joves

  21 de maig de 2018

  Si ets jove i t’agrada la cuina, apunta’t al primer concurs de cuina ‘Super Xef Jove’ organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2018.
   
  La competició culinària es durà a terme les tardes del divendres 29 de juny i 6 de juliol a la cuina de l'Escola Bressol Municipal Nova Espurna.

 • Voluntariat joves Lliçà d'Amunt 2018

  Fes un voluntariat a Lliçà d'Amunt el mes de juliol

  10 de maig de 2018

  Les vacances d'estiu estan plenes de temps lliure, per què no aprofitar-ho per viure experiències noves? Et proposem fer un voluntariat a Lliçà d'Amunt els matins del mes de juliol!
   
  Aquest voluntariat està dirigit a joves majors de 16 anys que vulguin participar de diferents projectes del municipi. Aquesta vivència t'ajudarà a adquirir noves experiències personals i professionals que et faran crèixer com a persona.

 • Aventura't a l'estiu 2018

  Aventura't a l'Estiu 2018: Casal Jove, Casal d'Estiu i Casal d'Esports

  2 de maig de 2018

  Aquest estiu no et quedis a casa i apunta't als casals que organitza l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt durant les vacances! Tens a la teva disposició tres tipus de casals per a infantis i joves des de P3 fins als 17 anys: el Casal d'Esports, el Casal d'Estiu i el Casal Jove. Aquest any, com a novetat, també hi haurà Casal d'Esports i el Casal d'Estiu a l'Escola Rosa Oriol Anguera de Ca l'Artigues per donar servei als barris.

 • Contraband 2018

  Comencen els concerts de la segona edició del Contraband

  11 d'abril de 2018

  El divendres 13 d'abril comencen, a les 20h a l'Ateneu l'Aliança, les actuacions en directe de les bandes de música que participaran del Contraband, el concurs de bandes juvenils de Lliçà d'Amunt nascut dels Pressupostos Participatius 2018 de la Regidoria de Joventut.

 • Nit Sàpiens Institut Lliçà

  'Nit Sàpiens', el game show solidari de l'INS Lliçà

  9 d'abril de 2018

  El dissabte 26 de maig l'Institut Lliçà d'Amunt celebra la primera festa solidària Nit Sàpiens, un joc en equips per col·laborar en la reconstrucció de l'escola Mbandi a Kènia, a través de l'ONG Children of Àfrica.

 • Projecte Graff'Art Lliçà d'Amunt

  Posem en marxa el projecte artístic Graff'Art

  6 d'abril de 2018

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament engeguem el projecte Graff'Art amb l'objectiu de fomentar l'art urbà al municipi, habilitant murs per pintar graffitis de manera legal i gratuïta.
   
  Tots els espais i murs que es poden pintar estan senyalitzats amb un distintiu verd i amb plaques informatives d’ús i normativa. Per tant, en tots els espais que no estiguin senyalitzats amb el símbol verd està prohibit pintar-hi.

 • Monitors i monitores activitats Casal d'Estiu

  Cerquem monitors i monitores pels casals d'estiu de Lliçà d'Amunt

  3 d'abril de 2018

  L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, com cada any, activitats d'estiu per a infants i joves del municipi aglutinades en un casal amb activitats juvenils per a joves des de 1r d'ESO fins als 18 anys;  i activitats esportives i de lleure per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària.

 • Assessorament Estudis

  Xerrada sobre estudis de continuïtat: Batxillerat, Formació Professional i PFI

  23 de març de 2018

  Les Regidories d’Educació i Joventut organitzem una xerrada per a joves i les seves famílies, on es parlarà dels estudis de continuïtat, és a dir, tots aquells estudis reglats que es poden cursar després de l’ESO (Educació Secundària Obligatòria): Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig i Programes de Formació i Inserció (PFI).

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA