Joventut

Joventut

notícies

 • Viatges

  Xerrada: 'Vull conèixer món', opcions per viatjar a l'estranger

  20 d'octubre de 2014

  Aquest dimecres 29 de novembre parlarem sobre les diferents opcions que té un jove amb pocs recursos per viatjar a l'estranger, "Vull conèixer món" a les 17h30 al Punt d'Informació Juvenil del Galliner.
   
  L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ofereix aquest curs un seguit de xerrades, tallers i píndoles informatives adreçades a joves amb l'objectiu d'ampliar el teu coneixement sobre diferents temes, ja sigui feina, estudis, salut, emancipació, etc.

 • Entrevista de feina

  Com sobreviure a una entrevista de feina i no morir en l'intent

  20 d'octubre de 2014

  L’entrevista de feina acostuma a ser l’últim obstacle que cal superar en els processos de selecció que les empreses duen a terme per tal d’incorporar personal nou.

 • Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

  Nou portal web per cercar graus i màsters universitaris

  17 d'octubre de 2014

  La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el web QPQ (Què i per què estudiar a les universitats catalanes?), un portal on pots trobar tota la informació per planificar els teus estudis a qualsevol de les 12 universitats de Catalunya. El web disposa de dades permanentment actualitzades sobre els estudis oficials de Grau i Màster Universitari.

 • Xerrada no et quedis aturat!

  Xerrada: 'No et quedis aturat!'

  13 d'octubre de 2014

  L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ofereix aquest curs un seguit de xerrades, tallers i píndoles informatives adreçades a joves amb l'objectiu d'ampliar el teu coneixement sobre diferents temes, ja sigui feina, estudis, salut, emancipació, etc.
   
  Aquest dimecres 12 de novembre parlarem sobre què pots fer si estàs a l'atur, "No et quedis aturat" a les 18h a l'Espai Jove El Galliner, impartida per la Oficina Jove del Vallès Oriental.

 • Mag Lari

  El Mag Lari torna a Lliçà d'Amunt amb un espectacle renovat

  12 d'octubre de 2014

  Torna el cicle d'espectacles MUDA'T amb l'actuació "La màgia del Mag Lari" programat per la Regidoria de Cultura el proper dissabte 15 de novembre, a les 18h, a l'Ateneu l'Aliança.

 • Curs de teatre 2014-2015

  Curs de Teatre per a joves 2014-2015 al Galliner

  9 d'octubre de 2014

  Aquest any, després de l'èxit de participació del curs passat, torna el Curs de Teatre per a joves al Galliner. L'activitat, organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, es durà a terme tots els dimarts de 18h a 20h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres. L'activitat s'iniciarà el dimarts 11 de novembre.

 • 1a Matinal Motera Memorial Albert Sauqué - Colla de Carretons

  1a Reunió Matinal Motera a Lliçà d'Amunt

  3 d'octubre de 2014

  La Colla de Carretons de Lliçà d'Amunt, amb el suport de l'Ajuntament, organitza el proper dissabte 11 d'octubre la primera Reunió Matinal Motera Memorial Albert Sauqué al Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt.

 • Joves voluntaris de la Nit de Terror 2012

  Vols participar al Túnel del Terror del Galliner?

  1 d'octubre de 2014

  Des de El Galliner estem començant a organitzar, amb un grup de joves, la Nit de Terror d'aquest any pel dissabte 8 de novembre. Com sempre, el túnel del terror es divideix en dues parts: la gent que hi entra a ser espantada i la gent que espanta. I nosaltres busquem el segon: joves que vulguin organitzar el Túnel del Terror.

 • Escena 25

  Descobreix grans descomptes en activitats culturals amb ''Escena 25'

  26 de setembre de 2014

  Si tens entre 18 i 25 anys, registra't a www.escena25.cat i obtindràs un import de 25€ per canviar per una o dues entrades per a qualsevol dels espectacles i concerts que s'ofereix en la campanya promoguda per teatres, sales de concerts i el Departament de Cultura de la Generalitat.

 • La Juguesca Extender 2014

  Torna la festa de La Juguesca, #LaJuguescaExtender, a l'Aliança

  24 de setembre de 2014

  El proper divendres 3 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. #LaJuguescaExtender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Concos, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, imatges dels millors moments i la presència de totes les colles.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA