Joventut

Joventut

Festa Major Jove

 • Festa Major 2016

  Assemblea per decidir la Nit Jove de Festa Major 2017

  La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!
   
  El dijous 6 de d'abril celebrem la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major. Aquesta es durà a terme el dijous 6 d'abril a les 19:30h a l'Espai...

 • Enquesta Festa Major 2017

  La nit jove de Festa Major la muntes tu!

  La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!
   
  Aquest procés tindrà tres fases: en primer lloc es recolliran propostes musicals, ja sigui activitats específiques, estils musicals, grups de música, nit temàtica, etc de l'1 al 24 de març. Després es comprovarà la viabilitat econòmica i la disponibilitat...

 • Et busquem!

  Procés participatiu per millorar la Festa Major de Lliçà d'Amunt

  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament engega el 'Fes-te la festa!', un procés participatiu per que tots els ciutadans puguin participar per millorar la Festa Major de Lliçà d'Amunt.
   
  Durant la passada Festa Major 2016 s'hi van fer enquestes d'opinió amb 5 preguntes sobre valoració, motivacions i propostes de les activitats que hi havia programades. Més de 400 persones van participar d'aquesta primera fase, ara s'estan desenvolupant tallers a les Escoles i Instituts del municipi.

 • La Juguesca Extender 2016 a L'Aliança

  Dissabte 1 d'octubre continua la festa amb La Juguesca Extender

  Aquest dissabte 1 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Concos, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, i la presència de totes les colles.
   
  La festa, que començarà a les 23h de la nit, és gratuïta per a tots aquells que assisteixin amb la samarreta de la seva colla.

 • Concos 2016 - La Juguesca

  Els Concos guanyen per novena vegada La Juguesca de la Festa Major 2016

  La Colla dels Concos s'ha proclamat guanyadora per novena vegada de La Juguesca d'aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016. Així els Concos es fan amb la victòria amb 39 punts, seguits dels Skando amb 33 punts, Sporting l'Olla amb 25, Bisky 25 i. per últim els Can t'Implora amb 19 punts.

 • Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016

  10 coses que has de saber per gaudir plenament de la Festa Major 2016

  Ja és aquí el moment més esperat per tots els lliçanencs i lliçanenques: la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2016! En realitat no guardem cap secret sobre la nostra festa, l'únic desconegut és el contingut de les proves de La Juguesca, però la restà hi és tot al programa d'activitats. Això si, hi ha coses que no està del tot malament conèixer... t'hem preparat una llista d'allò que et vindrà bé saber:
   
   
  1. Les barraques tanquen a les 5h del matí
  Les barraques de Festa Major...

 • Vaparir Tour Lliçà d'Amunt 2015

  FM 2016: Les nits més joves

  La Festa Major de Lliçà d'Amunt és plena d'actes culturals, per a nens, per a avis, etc. Però nosaltres busquem les activitats dedicades als joves, i en especial aquelles que són a la nit: activitats nocturnes,concerts, sessions de Dj, festa, etc. El programa d'actes és molt llarg i durant el dia hi ha moltes a activitats, per això et destaquem aquelles nits que se't faran curtes i inoblidables:
   
  Dijous 8
  ROMESCO SELECTORS
  22:30h Embarraca't
  Escalfem la nit jove de Festa Major...

INCIDENCIES

 

Ja ho tenim tot a punt per la Festa Major 2016. Que res aturi la nostra festa!

 

 

Twitter

Instagram

 

Instagram #Lliçàdefesta

 

 

Programa d'activitats

 

Programa de Festa Major 2016

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA