Joventut

Joventut

Festa Major Jove

 • 24 Hores Vall del Tenes 2017

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2017

  El cap de setmana del dissabte 2 i diumenge 3 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2017, es portarà a terme la XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • Lliçà Killer 2017

  Inscriu-te a la segona edició del Lliçà Killer i no deixis de matar!

  Està a punt de començar la Festa major de Lliçà d'Amunt 2017 i amb ella la segona edició del Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'Assassí de la Pastanaga organitzat per la Regidoria de Joventut.  Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!
   
  Si tens entre 16 i 30 anys i moltes ganes de no parar durant la Festa Major, participa i converteix-te en assassí per uns dies. Hauràs de perseguir les teves víctimes, nit i dia, per matar-les amb...

 • Assemblea jove - La Nit Jove de Festa Major la muntes tu!

  L'Assemblea Jove decideix que Rapsusklei i Pure Nigga protagonitzin la Nit Jove de Festa Major 2017

  El passat dijous 6 d'abril la Regidoria de Joventut vam celebrar la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major 2017. 
   
  El procés consultiu s'ha desenvolupat en tres fases: en primer lloc, durant el mes de març, es van recollir propostes musicals a través d'un formulari online habilitat al web de l'Espai Jove El Galliner; un cop rebudes les propostes, el personal de la Regidoria...

 • Festa Major 2016

  Assemblea per decidir la Nit Jove de Festa Major 2017

  La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!
   
  El dijous 6 de d'abril celebrem la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major. Aquesta es durà a terme el dijous 6 d'abril a les 19:30h a l'Espai...

 • Enquesta Festa Major 2017

  La nit jove de Festa Major la muntes tu!

  La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!
   
  Aquest procés tindrà tres fases: en primer lloc es recolliran propostes musicals, ja sigui activitats específiques, estils musicals, grups de música, nit temàtica, etc de l'1 al 24 de març. Després es comprovarà la viabilitat econòmica i la disponibilitat...

 • Et busquem!

  Procés participatiu per millorar la Festa Major de Lliçà d'Amunt

  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament engega el 'Fes-te la festa!', un procés participatiu per que tots els ciutadans puguin participar per millorar la Festa Major de Lliçà d'Amunt.
   
  Durant la passada Festa Major 2016 s'hi van fer enquestes d'opinió amb 5 preguntes sobre valoració, motivacions i propostes de les activitats que hi havia programades. Més de 400 persones van participar d'aquesta primera fase, ara s'estan desenvolupant tallers a les Escoles i Instituts del municipi.

 • La Juguesca Extender 2016 a L'Aliança

  Dissabte 1 d'octubre continua la festa amb La Juguesca Extender

  Aquest dissabte 1 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Concos, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, i la presència de totes les colles.
   
  La festa, que començarà a les 23h de la nit, és gratuïta per a tots aquells que assisteixin amb la samarreta de la seva colla.

INCIDENCIES

 

Ja ho tenim tot a punt per la Festa Major 2016. Que res aturi la nostra festa!

 

 

Twitter

Instagram

 

Instagram #Lliçàdefesta

 

 

Programa d'activitats

 

Programa de Festa Major 2016

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA