Joventut

Joventut

notícies

 • Curs de Youtuber Galliner

  Curs monogràfic de Youtuber al Galliner

  22 de juny de 2017

   
  La Regidoria de Joventut organitzem un curs monogràfic gratuït per a joves que vulguin iniciar-se en el món de vídeoblog i els Youtubers. El curs tondrà una durada de quatre sessions, les tardes dels dilluns del mes de juliol.
   
  Si t’estàs plantejant obrir un canal de Youtube, aprèn les millors tècniques, eines i recursos per fer-ho al curs monogràfic del Galliner. El dilluns 3, 10, 17 i 24 de juliol de 17:30h a 19h a la Sala Multimèdia de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 • Curs de primers auxilis 2017

  Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

  20 de juny de 2017

  Els monitors i monitores del Casal d'Estiu, Casal Jove i Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, estan fent aquests dies un cursr de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció.

 • Veu dels Joves: Sergi Serna

  Veu dels Joves: Sergi Serna

  15 de juny de 2017

  El Sergi Serna (19 anys) ha guanyat la categoria de fusteria el concurs CatSkills, el Campionat de Catalunya d’estudiants de la Formació Professional. La Regidoria de Joventut hem volgut que ens expliqui què ha aportat aquesta experiència en la seva vida personal i professional.
   
  Quant de temps fa que et dediques a la fusteria?
  Aquest és el tercer any. Vaig fer dos anys de Grau Mig, ara un de Grau Superior de disseny i em queda un altre any.

 • Imatge Pla Local de Joventut 2017-2021

  Posem en marxa el Pla Local de Joventut 2017-21

  9 de juny de 2017

  El Ple Municipal de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt va aprovar el passat dia 25 de maig el Pla Local de Joventut 2017–2021. El Pla és el document guia que té la Regidoria de Joventut per detectar les necessitats dels i les joves del municipi i orientar les principals actuacions per respondre-les.

 • Forma't: Vull ser cangur

  FORMA'T: Vull ser cangur

  7 de juny de 2017

  La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 • Curs de Premonitors/es i de Dinamitzadors/es

  Curs de Premonitors/es de lleure i de Dinamitzadors/es d'activiats

  5 de juny de 2017

   
  La Regidoria de Joventut obrim inscripcions, de 5 de juny al 5 de juliol, al curs monogràfic de Dinamitzadors i dinamitzadores d'activitats i al curs monogràfic de Premonitors i premonitores de lleure durant el mes de juliol de l'Espai Jove El Galliner.
   
   
  4a edició del curs de dinamitzadors/es d'activitats
  Els dinamitzadors i dinamitzadores són persones que s’encarreguen de muntar activitats per al temps d’oci i gaudeixen interactuant amb altres persones.

 • BierGarten Aliança 2017

  BierGarten 2017: 9 i 10 de juny a L'Aliança

  31 de maig de 2017

  Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 9 i el dissabte 10 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa.

 • Monogràfic Twerk

  Curs monogràfic de Twerk al Centre Cívic Ca l'Artigues

  30 de maig de 2017

  Des de l'Àrea de Centres Cívics i Joventut volem fomentar la participació dels i les joves als Centres Cívics del municipi. Si t’agrada ballar i tens entre 12 (1r ESO) i 30 anys, durant el més de juny realitzarem un curs monogràfic de Twerking, de 4 sessions, perquè pugueu aprendre el ball de moda. Les classes seran impartides per Annette, una professora experta en aquest estil de ball i ballarina de les Attitud Dancehall Crew.

 • Veu dels joves: Del Vallès al Cim

  Veu dels Joves: Del Vallès al Cim

  24 de maig de 2017

  La Núria Balaguer (25) la Clàudia Canadell (26) i el Sergi Delgado (27) fa més d’un any que organitzen sortides a la muntanya. La Regidoria de Joventut ha volgut trobar-se amb ells per que conèixer la seva experiència en la creació del grup 'Del Vallès al Cim'.

 • Forma't+16: Vacances econòmiques

  FORMA'T+16: Vacances econòmiques

  23 de maig de 2017

  La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves majors de 16 anys, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA