Joventut

Joventut

notícies

 • PAE 2018-19

  Comencen les activitats educatives del curs 2018-19 als instituts

  20 de setembre de 2018

  Ja ha començat el nou curs escolar 2018-2019 i amb ell les activitats, xerrades i formacions als centres educatius que s'engloben dins el Programa d'Activitats Educatives (PAE) coordinat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

 • Escola d'Adults de La Vall del Tenes

  Ja pots treure't l'ESO a l'Escola de Persones Adultes

  17 de setembre de 2018

  Si duarant la teva etapa a l'institut no vas aconseguir superar l'ESO, ara a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes pots treure't el graduat en ESO per les tardes! Treure't l'ESO t'ajudarà a créixer de manera personal i laboral.
   
  Cursos de GES-1 i GES-2
  Aquests estudis permeten completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat o graduada en Educació Secundària Obligatòria (GESO) a l'Escola de Persones Adultes en horari de tarda.

 • Imatge ventall Punt Lila

  Per una Festa Major lliure d’agressions sexistes

  6 de setembre de 2018

  La Festa Major de Lliçà d'Amunt són uns dies de festa en els que tothom ha de passar-s'ho bé, on no hi caben actituds violentes i sexistes. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha creat una campanya de prevenció d'agressions sexistes per per prevenir, sensibilitzar, detectar i atendre en tot allò relatiu a les violències sexuals.
   
  Si veus que una noia està sent agredida, pregunta-li si està bé i si necessita ajuda; acompanya-la al Punt Lila situat a l'Embarraca't.

 • Bus Nocturn festa Major de Lliçà d'Amunt 2018

  A la Festa Major 2018, millor en Bus Nocturn!

  3 de setembre de 2018

  Aquesta Festa Major 2018 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves un servei de Bus Nocturn, del divendres 7 al dimarts 11 de setembre, per apropar-te als escenaris de Festa Major.

 • 24 Hores 2018

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2018

  21 d'agost de 2018

  El cap de setmana del dissabte 1 i diumenge 2 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2018, es portarà a terme la XXXIX edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • Ràdio Lliçà Joventut

  Comencen les emissions de la nova Ràdio Lliçà Jove

  24 de juliol de 2018

  Aquest mes de juliol s'ha posat en marxa una emissora de ràdio online creada per un grup de joves del municipi, un projecte sorgit dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut de l’any 2018 amb l’objectiu d’augmentar l’oferta de continguts d’entreteniment pels joves.
   
  La ‘Ràdio Lliçà Jove’ penja tots els seus programes i continguts en format podcast a la seva pàgina web amb l'intenció d'emetre, en el futur, en directe des del mateix web.

 • Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) circularan tot l'any

  Els Transports de Lliçà d'Amunt circularan tots els dies de l'any

  21 de juny de 2018

  La Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament va renovar el passat 2 d'octubre de 2017 la xarxa de bus urbà per adaptar-la a les necessitats dels usuaris i fer-la crèixer. Amb aquesta mateixa voluntat, els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) circularan, a partir del 30 de juny, tots els dies de l'any: dies laborables, caps de setmana, festius i durant el mes d'agost.

 • Curs d'Autoprotecció per a monitors/es dels Casals

  Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

  19 de juny de 2018

  Els monitors i monitores que treballaran aquest estiu al Casal d'Estiu, al Casal Jove i al Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, han fet un curs de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció abans de començar l'activitat.

 • Biergarten Aliança 2018

  BierGarten 2018 a l'Aliança

  1 de juny de 2018

  Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 16 i el dissabte 16 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa.

 • Escola d'Adults de La Vall del Tenes

  Període de preinscripcions a l'Escola de Persones Adultes

  25 de maig de 2018

  La nova Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes, que estarà situada a l'edifici de l'antiga escola Sant Baldiri de Lliçà d'Amunt, obrirà les portes a partir de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar 2018-2019.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA