Joventut

Joventut

Inscriu-te a les activitats

 

Inscriure's a una activitat organitzada pel Galliner és molt fàcil! Els tallers, xerrades, formacions i activitats en general són dirigides a joves d'entre 14 i 30 anys, però cadascuna d'elles està adaptada a un grup d'edat, de manera que si l'activitat no és apropiada per a a tu t'avisarem.

  • Presencialment a l'Espai Jove El Galliner
  • Trucant per telèfon al 93 860 70 01
  • Enviant un WhatsApp al 673 93 09 37
  • Mitjançant el formulari d'inscripció

 

 

Formulari d'inscripció

  • CAPTCHA ImageRefresh Image

    Escriu els caràcters de la imatge.
  • * Camps obligatoris

 

 

NOTA LEGAL: D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i seran objecte de tractament per a la gestió dels diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.
Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic ajuntament@llicamunt.cat o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (c. d'Anselm Clavé, 73, 08186, Lliçà d'Amunt).


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA