Joventut

Joventut

Inscriu-te a l'Esquiada Jove 2018

Esquiada Jove 2018

 

Inscriu-te a la primera Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt del dissabte 10 de març a l'Estació d'Esquí La Masella. Pots escollir entre dos preus a pagar depenent de si es té material d'esquí (31€) i, per tant, només s'ha de pagar el transport, el forfait i l'assegurança; o si es voldrà llogar l'equip un cop s'arribi a les pistes (51€).

 

Pots apuntar-te a l'Esquiada Jove 2018 presencialment, de dilluns a divendres a l'Espai Jove El Galliner, o en línia a través d'aquest web. La inscripció en línia cosnta de dos passos:

  • PAS 1: Formulari de dades personals
  • PAS 2: Pagament a través del web de l'Ajuntament.

 

Les places són limitades. Només es reservarà la plaça un cop efectuat el pagament de la sortida. Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Joventut a través del WhatsApp del Galliner: 673 93 09 37.

 

 


 

Inscripció Esquiada 2018 1

 

Omple el següent formulari amb les teves dades personals i altres dades importants per a la sortida. Després fes clic a 'Envia' i passa al PAS 2 (al final de la pàgina) per efectuar el pagament.


  • PREUS *
    Imports  • * Camps obligatoris

 

 

NOTA LEGAL: D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i seran objecte de tractament per a la gestió dels diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.
Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic ajuntament@llicamunt.cat o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (c. d'Anselm Clavé, 73, 08186, Lliçà d'Amunt).


 


 

Inscripció Esquiada 2018 2

 

Un cop omplert i enviat el formulari anterior, ja pots efectuar el pagament de la sortida a través del web de l'Ajuntament. Recorda que hi ha dos preus disponibles: el de 31€ que no inclou material d'esquí i el de 51€ que inclou el lloguer de material.

 

Fer pagament

 

 

 

 

 

 

 

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA