Joventut

Joventut

Festa Major Jove

 • La Juguesca Extender 2017

  Dissabte 30 de setembre arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender

  Aquest dissabte 30 de setembre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, Bingo Musical i la presència de totes les colles.

 • Bus Nit FM 2017

  Bus Nit Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017

   
  Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves (i no tant joves) un nou servei de Bus Nit per tornar a casa, des de les 17h fins les 3h de la matinada.

 • La Juguesca: Els 3 porquets

  La Juguesca 2017

  Està a punt de començar l'activitat per excel·lència de la nostra Festa Major que omple de color Lliçà d'Amunt: La Juguesca 2017! Els Bisky, els Can t'Implora, els Skcando i els Sporting l'Olla competiran per treure la corona als Concos, guanyadors de l'edició passada de la competició.

 • Festa Major de Lliçà d'Amunt 207

  Rapsusklei, Itaca Band, Vaparir Tour i Pure Nigga ompliran les nits de Festa Major 2017

  Ja tenim tot a punt per la festivitat més esperada pels joves lliçanencs, la FESTA MAJOR DE LLIÇÀ D'AMUNT 2017 (amb majúscules), que començarà el dissabte 2 de setembre amb les tradicionals 24 Hores de Resistència en Ciclomotor i acabarà el dilluns 11 amb el veredicte de La Juguesca i una sessió de DJ per tancar la festa. Des de El Galliner fem un repàs de les activitats més joves d'enguany.

 • 24 Hores Vall del Tenes 2017

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2017

  El cap de setmana del dissabte 2 i diumenge 3 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2017, es portarà a terme la XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • Lliçà Killer 2017

  Inscriu-te a la segona edició del Lliçà Killer i no deixis de matar!

  Està a punt de començar la Festa major de Lliçà d'Amunt 2017 i amb ella la segona edició del Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'Assassí de la Pastanaga organitzat per la Regidoria de Joventut.  Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!
   
  Si tens entre 16 i 30 anys i moltes ganes de no parar durant la Festa Major, participa i converteix-te en assassí per uns dies. Hauràs de perseguir les teves víctimes, nit i dia, per matar-les amb...

 • Assemblea jove - La Nit Jove de Festa Major la muntes tu!

  L'Assemblea Jove decideix que Rapsusklei i Pure Nigga protagonitzin la Nit Jove de Festa Major 2017

  El passat dijous 6 d'abril la Regidoria de Joventut vam celebrar la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major 2017. 
   
  El procés consultiu s'ha desenvolupat en tres fases: en primer lloc, durant el mes de març, es van recollir propostes musicals a través d'un formulari online habilitat al web de l'Espai Jove El Galliner; un cop rebudes les propostes, el personal de la Regidoria...

INCIDENCIES

 

Ja ho tenim tot a punt per la Festa Major 2016. Que res aturi la nostra festa!

 

 

Twitter

Instagram

 

Instagram #Lliçàdefesta

 

 

Programa d'activitats

 

Programa de Festa Major 2016

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA